Fiat alkatrészek

A Fiat alkatrész-megoldások széles skáláját kínálja, amelyek járműved korához és igényeihez igazodnak. Óvakodj a hamisított alkatrészektől, amelyek gyakran rossz minőségűek, és kárt tehetnek járművedben – és Benned is.

Eredeti Fiat alkatrészek a MOPAR-tól

Csak azok készíthetik a legjobb alkatrészeket, akik a Te Fiatodat készítették

Optimális autóipari teljesítmény

A MOPAR eredeti Fiat alkatrészeit ugyanazok az emberek tervezték, akik a Te járműved is. Senki sem érti úgy a Fiat jármű funkcionalitásának és dizájnjának teljességét, mint mi. Alkatrészeink teljes választéka megfelel a szigorú tesztelési szabványoknak, és kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek kiváló megjelenést, tartósságot, maximális biztonságot, kényelmet és értéket biztosítanak járművednek – az elkövetkező években.

Élvonalbeli innováció, tudás és elérhetőség

A MOPAR eredeti Fiat alkatrészeit a Fiat járművekkel együtt fejlesztették ki. Ezért teljesen integráltak és technológiailag ugyanolyan fejlettek, mint minden új modell amelyet gyártanak, és az új jármű bevezetésekor is rendelkezésre állnak, biztosítva az alkatrészek rendelkezésre állását.


Tökéletesen passzol

Csak a MOPAR eredeti Fiat-alkatrészei illeszkednek tökéletesen az egyes járművek specifikációihoz és kialakításához. Ez azt jelenti, hogy könnyen cserélhetőek olyan alkatrészekkel, amelyek pontosan illeszkednek.


A teljes Fiat hálózaton, az egész világon elérhetők, és a végleges jármű megjelenése után legalább 10 évig.

Fiat által jóváhagyott alkatrészek 3 évnél idősebb járművekhez

Ha járműved öregszik, keresd meg az egyensúlyt az ár és a teljesítmény között, amikor karbantartásról van szó. Fiat szakértőink all inclusive szolgáltatáscsomagjainkat ajánlják a Fiat Eurorepar jóváhagyott alkatrészkínálatával, amely kifejezetten a régebbi járművekhez lett igazítva. Tartsd alacsonyan költségeid anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a minőségben.

    

Fiat újrahasznosítható gazdaságos alkatrészek

A Fiat a SUSTAINera alkatrészek és tartozékok széles választékát kínálják járműved karbantartásához, miközben csökkentik a karbonlábnyomot a nyersanyag-pazarlás csökkentésével.

  • Utángyártás
  • Javítás
  • Újra felhasználás
  • Újrahasznosítás

A SUSTAINera Parts & Accessories a Fiat-tulajdonosok által elvárt minőséget és tartósságot nyújtja, de olcsóbban, mint az új alkatrészek, és kisebb hatással van a bolygó erőforrásaira.