Országúti Támogatás

Országúti Támogatás

Utazz biztonságosan, és élvezd a nyugalmat, tudva, hogy átfogó, a Te igényeidre szabott közúti segítségnyújtásban részesülsz. Ha valami baj történne az úton, mi mindig melletted állunk. Emellett létfontosságú információkat kínálunk, például a kiskereskedők nyitvatartási idejét, így mindig naprakész lehetsz. 

    

EGYSZERELŐ MINDIG KÉZNÉL

Defektes gumi? Lemerült akkumulátor? Elveszett kulcs? ... Ne aggódj! Egyik magasan képzett szerelőnk mindig kéznél van, bárhol is vagy. Ráadásul, ha a probléma szerviz segítségét igényli, mi gondoskodunk arról, hogy járművedet a legközelebbi hivatalos szervizbe vontassák.

SOHA NEM MARADSZ AUTÓ NÉLKÜL

Ha az autód javítás céljából a műhelyben kell tartanunk, adunk egy csereautót, amíg megjavítjuk a Tiédet (bizonyos feltételek mellett). És  ha a probléma utazás közben jelentkezik, mi gondoskodunk a költségekről, hogy folytathasd utazásod, a taxiktól az állomásra való eljuttatásig az autóbérlésig*.

*Ne feledd átnézni autód Garancia és szerviz kézikönyvét, hogy mindig rendelkezésére álljanak a nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó teljes szerződési feltételek.

KÖZEL AZ OTTHON

Ha az autód elromlik távol otthonodtól*, biztonságban hazaviszünk* – útitársaiddal együtt. Ez magában foglalja a szálloda költségeit, ha nem tudsz azonnal elindulni, valamint a visszautat, hogy átvedd az autót a javítás után. Ha pedig a járművet egy napon belül nem sikerül megjavítani, akkor mi álljuk annak költségeit*, hogy autód egy későbbi időpontban visszajusson hozzád.

*Ne felejtsd el megnézni autód Garancia és szerviz kézikönyvét, hogy mindig rendelkezésére álljanak a szolgáltatásokra vonatkozó teljes szerződési feltételek.

SARA – SZOLGÁLTATÁS AKTIVÁLT ORSZÁGÚTI ASSZISZTENS

Az ingyenes Országúti Asszisztens (SARA) egy 1 éves segítségnyújtási termék, amely teljes nyugalmat biztosít a nap 24 órájában, az év 365 napján, Európa-szerte. Ez azt jelenti, hogy gond nélkül élvezheti Fiatodat, bárhová kerülsz utazásod során. A termék minden 15 évesnél fiatalabb Fiat járműre vonatkozik, és a Fiat hivatalos szervizhálózata által biztosított szolgáltatási ajánlat részeként ingyenesen megkaphatod.*

* Csak a részt vevő kiskereskedők.

UNIVERZÁLIS TELEFONSZÁM

A Fiat a legtöbb európai országban* hívható.

* Ne felejtse el ellenőrizni a hívás díját, ha külföldről vagy mobiltelefonról hív.

FIAT BALESETTÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÁS

Ha balesetet szenvedtél, először fordulj a Mopar Balesetszolgálati Szolgálatához, még mielőtt értesítenéd a biztosítódat. Gondoskodunk róla, hogy biztonságos helyen legyél, és felvesszük a kapcsolatot az nevedben a kijelölt „Vészhelyzet esetén” kapcsolattartóval. Elkötelezett csapatunk a nap 24 órájában, a hét 7 napján fogadja hívását, hogy végigvezessen a baleseti folyamaton, és mobilitást biztosítson. Gépjárművedet hálózatunkon belül tartjuk, biztosítva, hogy eredeti Mopar alkatrészeket használjanak, és 5 év javítási garanciát biztosítunk Neked (piactól függően).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

*Ne felejtsd el megnézni autód Garancia és szerviz kézikönyvét, hogy mindig rendelkezésedre álljanak a szolgáltatásokra vonatkozó teljes szerződési feltételek.

Free to go

Mobil műhelyek

Ha járműved meghibásodik, egyik segítőkész szerelőnk találkozik Veled a helyszínen, hogy segítsen újra üzembe helyezni.

Vontatás

Ha járműved nem tud mozogni, semmi gond: egy mentőjármű elvontatja a legközelebbi hivatalos viszonteladóhoz vagy műhelyhez.

Csereautót

Ha gépkocsijd üzemen kívül van, akár négy munkanapra és munkaszüneti napra is biztosítunk neked egy bérautót.

Átadási költségek

Az összes transzferköltséget (taxi és egyéb közlekedési eszközök), amelyek a jármű használaton kívüli állapotában merülnek fel, megtérítjük*.

Térj haza, vagy folytasd az utazást

Ha járműved utazás közben meghibásodik, a hazatérés vagy az utazás folytatásának (vonattal vagy repülővel) költségeit megtérítjük.

Szállodai szállás

Ráadásul egy helyszíni szállodában vendégül látunk, amíg újra el nem tudsz indulni*.

A javított jármű visszaszerzése

A megjavított jármű* visszaszerzéséhez szükséges utazási költségeket is megtérítjük.

Nem javított jármű helyreállítása

Ha pedig autód több mint öt napra külföldön ragad, közvetlenül az otthondba vagy a közeli viszonteladhoz visszük vissza, ha megjavítják.

Információs szolgáltatás

Az összes szükséges információ, például a helyi kiskereskedő nyitvatartása, egy helyen.

*A szállítási módokat, feltételeket, a szolgáltatások korlátozásait és kizárásait a járműgaranciális füzetében vagy a szervizszerződésekben találod.