Fékek

FIGYELMEZTETŐ JELEK, AMIKRE FIGYELJ

Neked, utasaidnak és a környezetedben élők számára fontos, hogy a teljes fékrendszered kiváló állapotban legyen. Ha vibrációt, furcsa zajokat vagy túlzott féktávolságot tapasztalsz, amikor elkezded lenyomni a fékpedált, keresd fel a Fiat márkakereskedőjét. Fiat technikusunk ellenőrzi, hogy szükséges-e a fékcsere.


VÁLASSZ EREDETI ALKATRÉSZEKET

A biztonságos és gondtalan utazás garantálása érdekében a Fiat alaposan teszteli a legújabb berendezéseket és technológiát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy féktárcsáink ellenállnak a hőnek és a nyomásnak. Eredeti pótalkatrészeink minőségi anyagokból készülnek, és kifejezetten a Te járművedre terveztük, hogy biztosítsák a megfelelő fékrendszer működését.


A FIAT SZAKÉRTŐI SEGÍTENEK

Szerencsére, bár a fékrendszerek összetettek, vannak hivatalos Fiat műhelyeink és kereskedőink, akik pontosan tudják, mire van szükséged Neked és járművednek. Minősített szerelőink könnyen azonosítják azokat a problémákat, amelyek a régi és elhasználódott fékbetétekből vagy fékekből, illetve a rendszer nem megfelelő működéséből adódhatnak.