A 3+1-NEK KÖSZÖNHETŐEN MÁR A TELJES ÚJ 500-AS KÍNÁLAT ELÉRHETŐ

A 3+1-nek köszönhetően már a teljes új 500-as kínálat elérhető

Az új Fiat 500 La Prima, a városi kisautók legmodernebb képviselője márciusban mutatta be első, kabrió változatát, majd júniusban már jött is a ferdehátú változat. Most pedig végre teljes lett a család, ugyanis megérkezett a legújabb 3+1 verzió is, mely a legsokoldalúbb 500-as a piacon.

A szintén teljesen elektromos hajtáslánccal felszerelt 3+1 különlegessége az utasoldalon lévő, ellentétes irányba nyíló oldalajtó, mely megkönnyíti a ki- és beszállást és a pakolást, így teljesen új szintre emeli egy nyüzsgő család a hétköznapjait.

Az egyedi fényezések, a teljesen LED-es fényszórók, a 17”-os keréktárcsák és krómozott betétek még jobban kiemelik az új 500-as exkluzivitását. A belső tér kialakításánál a kényelmen és a környezettudatosságon volt a legnagyobb hangsúly. A kormánykerék, a műszerfal és az ülések is környezetbarát kárpitozást kaptak. Az alapfelszereltség hiánytalan: elektromos ülésállítás, 360 fokos kamerarendszer, 85 kW-os gyorstöltési lehetőség és 11 kW-os AC-töltés, 7 colos műszercsoport, 11,25 colos infotainment rendszer, valamint átfogó biztonsági asszisztens arzenál is szériában jár – utóbbi a városi kisautók kategóriájában elsőként kínál 2-es szintű önvezetési képességeket.

Amelett, hogy végre a 3+1 is bemutatkozott, az új 500-as felszereltségi kínálata is bővült. A belépő, közepes és csúcs felszereltségi szintet jelképező @ACTION, @PASSION és @ICON kivitelek nem csupán felszereltségi lehetőségeiket, de stílusukat és műszaki tartalmukat tekintve is különböznek egymástól. A belépő változat a kedvezményes állami támogatással már 5.490.000 forintért eléhető. Ismerd meg te is a megújult 500-as családot!