SZÁGULDJ VELÜNK AZ ÉV LEGNAGYOBB FIAT 500 TALÁLKOZÓJÁRA!

Üdvözöljük kedves Fiat 500 rajongókat és mindenkit, aki az olasz stílus és az autós kultúra szerelmese! Az idő elérkezett, hogy összegyűljünk, és megünnepeljük a legendás Fiat 500-as 66. évét, az újkori változat 16. születésnapját és a legújabb elektromos verzió 3. évfordulóját! Ebből az alkalomból a nuova Fiat 500 Club Hungary szeretettel meghívja Önt, családját és barátait az országos találkozóra, melyre 2023. július 8-án, szombaton 15:00-tól kerül sor az MVM Dome előtti téren.

A nuova Fiat 500 Club Hungary 2009-ben alapult meg, így már a sokadik születésnap melyet ez a közösség ünnepel. Az eredeti négy alapító tag közül mára Szalma Csaba és Hajdú Gergely munkálkodik a Fiat 500 szerelmeseinek összefogásáért. Ez a majdnem 3000 fős csoport büszkélkedhet Magyországon egyedüliként az FCA Heritage elismeréssel.

Ez az esemény mindazok számára szól, akik rajonganak a Fiat 500-ért, akár tulajdonosként, akár csak szimplán a kisautók iránti szenvedélyük miatt. Együtt éljük át a régi idők emlékeit és üdvözöljük az új generációt, akik a Fiat 500 varázslatos világát felfedezik!

Nézd meg a régi és új verziók számtalan modelljét, beleértve a veteránokat, az új benzines és hibrid változatokat, valamint a legújabb elektromos Cinquecento-kat is! Az eseményen részt vesz a FIAT hazai képviselete és természetesen a nuova Fiat 500 Club Hungary több tucat tagja, valamint társklubjai.

A parkolás ingyenes azoknak, akik Fiat 500, 500e, 500X, 500L, Abarth 595/695 vagy régi 500-as rokonaikkal érkeznek.

A helyszínen számos izgalmas programmal várják az érdeklődőket: válaszd ki a kedvenc gourmet pizzádat a Panificio Il Basicilo kínálatából, majd fagyizz egyet a Fragola standjánál, mindezt olasz zene és hangulat társaságában.

Ne maradj le erről az ikonikus születésnapról, a program még folyamatosan bővül, így érdemes figyelemmel kísérni a Facebook eseményünket is!