TOPOLINO – AZ ELRAGADÓ FORMATERV ÉS FENNTARTHATÓSÁG TÖKÉLETES ÖTVÖZETE

A FIAT nemrég bejelentette, hogy forgalomba hozza az eddigi évek egyik legérdekesebb modelljét, a Topolinot.

A 100 százalékban elektormos mopedautó egyértelműen egy városba szánt modell, amely már a legfiatalabb ügyfelekhez is eljuttatja a mobilitás szabadságát.

Az elnevezés
A jól csengő név korántsem újkeletű. Az 1936 és 1955 között gyártott, első Fiat 500-asok – vagy ahogy mindenki nevezte, a “Topolinok” – szorosan egybefonódtak a városi autózás fogalmával, az automobil forradalmasításával.

Hagyomány és innováció
Az új Topolino tökéletesen megjeleníti az olasz ipar hagyományait, a dolce vita szellemiségét. Nem titkolt célja, hogy vidámságot teremtsen maga körül, örömmel és optimizmussal töltse fel utasait, a legrövidebb távolság megtételénel is. A legfiatalabbak mellett a modern családok és városlakók számára is tökéletes választás, hiszen amellett, hogy designos, még fenntartható mobilitási megoldást is kínál.

A jelen és a jövő
“Csak az a zöld, ami mindenki számára zöld” – tarják a Fiatnál. Ezen filozófiai feltevés az, amely a márka törekvéseit leginkább meghatározza. A fenntarthatóság és városi autózás, valamint a megfizethetőbb közlekedés az, amely mellett letették voksukat – így a Topolino nem csak egy innovatív designnal rendelkező modell, de fontos építőköve a Fiat jövőbeli terveinek.