Új 500L Living: mindenkit elvisz

7 személyes változatban is

Ikonikus dizájn és maximális sokoldalúság. Az akár 7 üléssel is kapható új 500L Living a valaha volt legtágasabb 500-as.

Áttekintés

Áttekintés
autoblog.it
"La sette posti più compatta del mercato."
alvolante.it
"Finiture dell’ampio e luminoso abitacolo sono piacevolmente raffinate."
alvolante.it
"Grande dentro, compatta fuori."

Technológia

Fiat 500L Living infotainment technológia

A technológia összehozza az embereket.

Az 500L Living hét személynek is helyet adhat, azonban bárki mással is kapcsolatban maradhat.

A technológia lehetővé teszi, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjon, telefonáljon, üzeneteket küldjön és fogadjon, meghallgassa a lejátszási listáját, és megtalálja a legjobb útvonalat a céljához anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. Sőt, a tolatókamera, a kormánykerékbe integrált kezelőszervek és az új TFT kijelző még egyszerűbbé teszi minden útját.
Fiat 500L Living TFT

Új TFT

Kísérje figyelemmel útjait az új 500L Living TFT műszerfal kijelzőjén. A színes kijelző, valamint az átdolgozott kialakítás, amely még több helyet kínál a műszerfalon, tökéletes rálátást biztosít a vezetőknek minden paraméterre.
Fiat 500L Living kormánykerék integrált kezelőszervekkel

Kormánykerékbe integrált kezelőszervek

Az új 500L Livinggel a technológia a szó szoros értelmében kéznél van. A kiemelkedő dizájn mellett az új kormánykerék beépített vezérlőgombjai gondoskodnak a kényelméről, mivel a fedélzeti számítógép összes fő funkcióját az ujjai legkisebb mozdulataival vezérelheti.
technológia Uconnect live Fiat 500L Living

Uconnect™ HD LIVE

A technológia szerelmese? Akkor szeretni fogja a Uconnect™ HD LIVE-ot is. Csatlakoztassa a Uconnect™ autós rádiót készülékéhez, és használjon számos alkalmazást az autóba épített rendszeren, például Facebookot és Twittert.
Vagy hallgasson bármit a Deezer 35 millió zeneszámából, a TuneIn 100 millió rádió állomásából, kövesse valós időben a híreket a Reutersen, a közlekedési információkat, a sebességmérő kamerák helyszíneit valamint az időjárás előrejelzést a TomTom Live szolgáltatásaiban. Mi mást kérhetne még?
Apple CarPlayFiat 500L Living

Apple CarPlay

Az új 500L-ben használhatja az Apple CarPlay-t. Az Apple CarPlay az iPhone autós használatának legintelligensebb és legbiztonságosabb módja. A fő alkalmazásnak, valamint a CarPlay kifejezetten az 500L Living képernyőjéhez készült funkcióinak köszönhetően tájékozódhat a forgalmi helyzetről, telefonálhat, szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat, és zenét hallgathat anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. A Sirivel hangvezérlést is használhat az okostelefon fő funkcióinak kezeléséhez, illetve az érintőképernyővel vagy a kormánykerékbe integrált kezelőszervekkel is használhatja azokat. Válassza az opciós telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!
A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.
Android Auto Fiat 500L Living

Android Auto™

Az új 500L Living kompatibilis az Android Auto™-val.
Az Android Auto™ leegyszerűsíti a hozzáférést a saját tartalmaihoz és alkalmazásaihoz, miközben vezet, anélkül, hogy kockáztatnia kellene a biztonságát. Az alkalmazások az 500L Living képernyőjén jelennek meg az egyszerű, intuitív interfésznek köszönhetően, könnyen áttekinthető oldalakra rendezve. A Google Maps-szel valós időben tájékozódhat a forgalmi helyzetről és még sok minden másról, és a legjobb kéz nélküli technológiával telefonálhat vagy üzeneteket küldhet, ill. fogadhat anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. Válassza az opciós telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!
A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.

Trova 500L Living in pronta consegna vicino a te.

Inserisci la provincia, la città o il tuo codice postale per trovare la concessionaria più vicina a te e trovare 500L Living in pronta consegna.

Abbiamo trovato
risultati vicino a te!

Akciók

Ti potrebbero interessare anche