Fiat 500

Áttekintés

Egy ikon stílusa

Ha Olaszország autó lenne, akkor FIAT 500 lenne. Az 500-as minden görbülete és részlete megtestesíti az olasz szellemiséget, ikonikussága és időtlen dizájnja pedig túlmutat minden határon. Hódítsd meg a várost könnyű irányíthatóságával és hatékony teljesítményével, és indulj el a stílus és a kaland utazásán, amelyet csak azok számára készítettek, akik fel akarják fedezni egy örök olasz szimbólum vezetésének valódi élményét.

Ferdehátú, Cabrio
Hybrid

Részletek

14” acél keréktárcsa

ESC (+ASR,HBA,Hill holder)

Eco bőr multifunkciós kormány - 8 gombos

12V csatlakozó elöl

3,8" pontmátrixos rádió Bluetooth telefonkihangosítóval, USB csatlakozóval, DAB tunerrel, 4 hangszoróval

Egyedi jellemzők

Fenntarthatóság

Ülj kényelmesen a Fiat monogrammal ellátott fekete, újrahasznosított szövetből készült üléseken. A legapróbb részletekig fenntartható.

Stílus

Tűnj ki és vezess stílusosan, stílusosat.

Külső

A stílus az, ami belülről jön. A szemcsés tükörsapkák, a LED-es DRL lámpák és a halogén fényszórók ikonikus dizájnjával stílusod már messziről kiemelhető és felismerhető lesz.


 

Az egyedi borítású kormánykerékkel és az állítható magasságú ülésekkel kényelmesen ülhetsz és élvezheted a vezetést, miközben kedvenc zenéid hallgatod 4 hangszóróból.


 

A Fiat 500 és 500C számtalan technológiai funkcióval érkezik, melyek segítenek, hogy még biztonságosabb legyen a fedélzeten töltött idő.

 

 

500%-os szórakozás garantált a Fiat 500 és 500C Hybrid fedélzetén. A 3,8 hüvelykes rádiós DAB-on hallgathatod kedvenc AM / FM állomásaid, és csatlakoztathatod mobilod a lejátszási listák hallgatásához. Az USB-töltőnek köszönhetően töltheted is a telefonod. Az 500 és 500C Hybrid belsejében a szórakozás és az akkumulátor biztosított!