Fiat Tipo kombi: a Tipótól megszokott komfort és egyéniség még több hellyel a családnak.

Új Tipo S-Design. Mindig lenyűgöz.

Új, sportos, dinamikus külső: a stílus és funkció harmóniája szenvedéllyel megkoronázva. A megszokott utak sem lesznek többé unalmasak.

Tudjon meg többet

Recensioni

Recensioni
automobilismo.it
"Capacità di carico ai vertici della categoria."
omniauto.it
"Costa meno delle concorrenti ma non vuole essere un'auto economica."
autoblog.it
"Un’auto solida, concreta e di sostanza."
allaguida.it
"Il motore turbo T-Jet assicura prestazioni adeguate e un consumo limitato."
autoblog.it
"Gli interni sono curati e propongono materiali piacevoli al tatto."

Technológia

Fiat Tipo kombi - információs és szórakoztató technológia

Minden az irányítása alatt

Hallgassa kedvenc zenéit, aktiválja térképeit, jelentkezzen be a Facebookra vagy Twitterre vagy csökkentse károsanyag-kibocsátását: a Tipo kombi szériafelszereltségéhez tartozó technológiákkal mindez pofonegyszerű.

Fiat Tipo kombi – Uconnect Live szolgáltatás

Miért ne kényeztetné el önmagát és gyermekeit?

Ki mondja, hogy nem kényeztetheti gyermekeit? Most együtt hallgathatják kedvenc zenéiket a Deezeren vagy a TuneIn rádióról és csatlakoztathatják okostelefonjaikat a 7"-os Uconnect HD LIVE táblagépes rendszeréhez. Legfeljebb akkor kell félbeszakítania, ha a Reuters híreit szeretné hallgatni, vagy a TomTom 3D-s térképeire van szüksége. És ha valahol várakoznia kell? Dőljön hátra és parkolás közben böngéssze a Facebookon és a Twitteren az újdonságokat.

Fiat Tipo kombi - Uconnect NAV

Navigációs rendszerünk bárhova eljuttatja

Engedje, hogy a Tipo kombi technológiái támogassák vezetés közben: használhatja a TomTom navigáció 3D-s térképeit, meghallgathatja az ingyenes forgalmi adatokat vagy megterveztetheti az úti céljához vezető leggyorsabb útvonalat a TomTom IQ Routes szolgáltatással. Végül nem marad más dolga, mint élvezni a vezetést.

Tipo kombi - ecodrive mycar

Ön is védi környezetét?

A Tipo kombi tesz a környezet megóvásáért. Ezért része a Uconnect rendszernek az eco:Drive technológia, mely figyeli a jármű fogyasztását és károsanyag-kibocsátását; és ezt szolgálja a my:Car funkció is, mely segít megkeresni autóját, ha elfelejti, hol parkolt. Így nem kell többé energiáját elvesztegetnie.

Fiat Tipo kombi - tolatókamera

Egyszerűbb parkolás

Persze megkérhet valakit, hogy figyelmeztesse, ha túlságosan rátolat egy autóra parkoláskor, de mit szólna egy állandó fedélzeti asszisztenshez? A Uconncet rendszerbe integrált tolatókamerával a parkolás most egyszerűbb, mint valaha.

Trova Tipo Station Wagon in pronta consegna vicino a te.

Inserisci la provincia, la città o il tuo codice postale per trovare la concessionaria più vicina a te e trovare Tipo Station Wagon in pronta consegna.

Abbiamo trovato
risultati vicino a te!

Akciók