Új Panda Waze

Fedezz fel új irányokat!

Technológia

És te? Csatlakoztál már?

Fedezd fel az igazi közösségi vezetés élményét a Panda Waze-zel. A UConnectbe integrált alkalmazást arra tervezték, hogy minden utazást egyszerű és nagyszerű élménnyé változtasson.
Egy érintéssel, könnyedén kezelheted a zenéidet, hívásaidat, megnézheted a szervizinfókat is, mindezt a saját okostelefonodon.
Android és iOS rendszerekhez elérhető.

Waze: készen állsz a bejelentkezésre?

Mi lenne, ha a vezetés annyira élvezetes lenne, mint a kedvenc közösségi alkalmazásaid használata? A Panda Uconnect alkalmazása automatikusan csatlakozik a Waze-hez, az autósok legnagyobb közösségéhez a világon. Képzelj el több ezer felhasználót, akik útinformációkat osztanak meg közvetlenül a saját autójukból, így valós időben tájékoztatnak arról, merre érdemes menni, és elvezethetnek a legolcsóbb benzinkúthoz is.

Vigyázz, kész, rock n’ roll!

Készíts képeket utazásod legjobb pillanatairól. A Panda Uconnect alkalmazás segítségével fényképeket és videókat is készíthetsz az autó belsejéből a telefontartóba helyezett mobiltelefonoddal.
A Parking és Driving állásokkal a Uconnect a sebességhez igazítja a felületet. 5 kilométeres sebesség felett készíthetsz képeket és videókat, de az okostelefonod képernyőjén közvetlenül nem látod őket. Mert vezetés közben szórakozni jó, de egyszerre csak az egyikre koncentrálj!

Ne felejts el semmit

Eddig hányszor hagytad az autódban a pénztárcádat? A kabátodat? És az esernyődet? Az emlékeztető funkcióval a Panda Uconnect alkalmazás üzenetet küld okostelefonodra, ha valamit az autóban hagytál volna.

Mopar®: egy nagyon különleges követő

A Panda Waze-zel soha nem leszel egyedül az úton és bármikor kérhetsz segítséget. A Mopar® Connect* a Panda Waze opcionális funkciója, amely garantálja, hogy bármikor hozzáférhetsz az asszisztencia szolgáltatáshoz.
Sőt, a MY:REMOTE* alkalmazással bármikor megtalálhatod, hova parkoltad az autódat, kinyithatod az ajtókat, valamint értesítéseket kaphatsz a mozgásról és a sebességről is. A MY:CAR*, a MY:ASSISTANT* és MY:REMOTE* alkalmazásokkal nagyobb távolságból is ellenőrizheted autódat. Tudni fogod hova parkoltál, mennyi benzin van az autóban, vagy azt, mekkora a guminyomás. Mindezt a saját okostelefonodon.

*a funkció Magyarországon még nem elérhető

Próbáld ki a Panda Uconnect™ minden funkcióját !

Próbáld ki a Panda Uconnect™ minden funkcióját!