Fiat Panda 4x4

Panda 4x4

A valódi off-road stílus

Kíváncsi a részletekre?

Praktikus, kompakt és élményekkel teli. A 4x4 fő tulajdonságai.

*Csak készletről elérhető

Technológia

Fiat Panda 4x4

Vonzó kihívások

A Panda 4x4 kalandvágyó jelleme nem jelenti azt, hogy technológia híján lenne, különösen nem a nehéz terepekre szánt technológia terén. A négykerék meghajtás a lehető legjobb tapadást biztosítja minden körülmények között.

ELD

Az új Panda 4x4 elektronikus differenciálzárral (ELD) van felszerelve, ami lefékezi a kerekeket, ha megcsúsznak, és a jobban tapadó kerekek között osztja el a teljesítményt.

Még több szórakozás

Fokozza az élményt: az új Panda 4x4 UconnectTM rádió technológiával és okostelefon tartóval érkezik. Az integrált Bluetooth segítségével csatlakoztathatja a saját készülékét, az új interfész segítségével pedig használhatja a kifejezetten Önnek szánt alkalmazásokat. Mindent érintésre vagy egyszerűen hangvezérléssel.

Utazzon egyszerűen, okostelefonnal

Az új Panda 4x4 extra technológiával van felszerelve: az ingyenes Panda Uconnect alkalmazással okostelefonról vezérelheti a rádiórendszert. Újinterfészt használhat, amellyel még egyszerűbb zenét hallgatni, telefonálni vagy bekapcsolni az eco:Drive, Find My Car és egyéb alkalmazásokat, amelyeket a Panda biztosít. Így minden egyes utazás még jobb lesz, mint az előző.