Teljesítmény és biztonság

0.9 literes 85 LE-s TwinAir benzinmotor Start&Stop rendszerrel

A Panda 4x4-ben is megtalálható a TwinAir motor, amely a Fiat benzinmotorokhoz fejlesztett főbb innovációit magában rejtő nagyteljesítményű erőforrás. A motor a downsizing technológia eredménye, aminek lényege, hogy csökkenti a hengerűrtartalmat, a hengerek számát és a motor méreteit. Ezáltal jelentősen csökken az üzemanyag fogyasztás és a kibocsátás (akár 30%-kal), miközben a turbófeltöltő azonos teljesítményt és nyomatékot biztosít. .

63

EC MAX TELJESÍTMÉNY

KW (LE) @ RPM

63 (85) @ 5500 / 57 (77,5) 5500*

145

EC MAX NYOMATÉK

NM @ RPM

145 (14,8) @ 1900
100(10,2) @ 2000*

163

MAX. SEBESSÉG

(KM/H)

12,8

GYORSULÁS (SEC.)

0 -100 KM/H

5,4

FOGYASZTÁS

(L/100 KM) A 2004/3/EK IRÁNYELV SZERINT

5,4 - 5,7 VEGYES

123

KIBOCSÁTÁS CO2

(G/KM)

123 - 130

*ECO üzemmódban

Motor károsanyag-kibocsátás

Euro 6d-TEMP
6 sebességes manuális sebességváltóval

Biztonságban a városban

A Panda 4x4 off-road szellemmel van megáldva, azonban azt is tudja, hogyan viselkedjen a városban. A vészfékező rendszer legfeljebb 30 km/h sebesség esetén észleli az akadályokat és más járműveket, amelyeknek nekiütközhet, és automatikus vészfékezéssel a segítségére siet.

City Brake Control Panda 4x4

Bármilyen körülmények között...

Az első McPherson és a hátsó merevhidas felfüggesztésnek köszönhetően a Panda 4x4 legendás manőverezhetőséget kínál. Ez az egyedi M+S négyévszakos gumiabroncsokkal kiegészülve garantálja, hogy semmi sem fogja megállítani, bármilyen is legyen az időjárás.

Hill Holder Fiat Tipo 4 porte

Stabilitást keres?

A Panda 4x4 ESC rendszerében lévő ABS megakadályozza, hogy fékezés közben a kerekek leblokkoljanak, így sosem veszíti el a tapadást, nem tér le az útról, és nem is lassul le.

telaio Fiat Tipo 4 porte

Maximális tapadás. Bárhol.

A Panda 4x4 bármilyen úttal megbirkózik: alacsony tapadás esetén az ASR rendszer megakadályozza, hogy a kerekek gyorsítás vagy lassítás közben kipörögjenek, miközben az ELD rendszer azokra a kerekekre osztja el a nyomatékot, ahol a legjobb a tapadás.

telaio Fiat Tipo 4 porte

4x4 biztonság

Vezetőoldali és utasoldali légzsákok, elektronikus stabilitásvezérlés (ESC), ABS, ASR, ELD, vészfékező rendszer: a Panda 4x4-gyel olyan biztonságban lesz, mintha szuperhősök védenék.

Fiat Panda 4x4 - biztonság

Ne aggódjon, ez egy Panda 4x4

Senki nem vigyáz annyira a családjára, mint a Panda család. Ezért szereljük fel akár 6 légzsákkal a Panda 4x4-et.

Fiat Panda 4x4 - légzsákok

Ostorcsapás elleni rendszerrel ellátott fejtámlák

A Panda 4x4 tényleg mindenre gondol: ezért szereltünkbe ostorcsapás elleni rendszert az első fejtámlákba, hogy megelőzzük az ostorcsapás hatást hátulról történő ütközés esetén.

Panda 4x4 - ostorcsapás elleni rendszer

Bármilyen terepen stabilan

Ne aggódjon vezetés közben: a családja a lehető legnagyobb biztonságban van. A Pandával vészhelyzetben vagy csúszós úton is tökéletesen fog tudni manőverezni az elektronikus stabilitásvezérlésnek (ESC) köszönhetően, melyek része az ABS, EDB, BAS és a visszagurulás gátló.

Fiat Panda 4x4 - ESC

4x4-es lendület

A Panda 4x4 állandó összkerékhajtási (TOD) rendszere két differenciálművet használ és egy elektronikusan vezérelt kuplungot, és mindkét tengelyre egyformán és arányosan juttatja el a nyomatékot. Ezért a Panda 4x4 mindennel megbirkózik a 21°-os első terepszögének és az elektronikus differenciálzárnak (ELD) köszönhetően.

Fiat Panda 4x4 - összkerékhajtás