Fiat Panda Cross 4x4 külső

Panda Cross 4x4: menjen bárhová, parkoljon bárhol.

Szabaduljon ki

Szeretné látni az összes részletet?

Panda Cross 4x4. A Panda család legkalandosabb tagja.

*Csak készletről elérhető

Technológia

find my car Fiat Panda Cross 4x4

Még több szórakozás

Fokozza az élvezetet a Panda Cross 4x4-gyel. Az új Panda Uconnect alkalmazással az integrált Bluetooth-on keresztül össze tudja kapcsolni okostelefonját az autójával, hogy az teljes funkcionalitású fedélzeti számítógép legyen. Egyedi grafikus felület, plusz hozzáférés a zenéihez, térképeihez, kapcsolataihoz és még sok minden máshoz. Minden egyetlen érintésre. Illetve hangvezérléssel, ha szeretné.
find my car Fiat Panda Cross 4x4

Egyszerűen technológia

A lejátszási listája, kedvenc rádiói, kapcsolatai, térképek, hőmérséklet vagy Find My Car: használjon bármilyen alkalmazást, a Panda Cross 4x4-ben mindennek jut hely, amivel egyszerűbb és még élvezetesebb az utazás.
Mobil alkalmazás Fiat Panda Cross 4x4 infotainment

Utazzon egyszerűen, okostelefonnal

Amikor kihívásokkal teli kaland elé néz, az utazás legyen könnyű: ezért a Panda Cross 4x4 a Panda Uconnect révén biztosítja az új technológiákat. Az ingyenes alkalmazást okostelefonra letöltve telefonálhat, rádiót hallgathat, használhatja az eco:Drive és Find My Car alkalmazásokat, valamint minden más funkciót, ami megkönnyíti az utazást.
start and stop Fiat Panda Cross 4x4

Minimális üzemanyag fogyasztás, maximális élvezet

Ha megáll, a motor is leáll. A Panda Cross 4x4 Start&Stop technológiája azért született, hogy csökkentse az üzemanyag fogyasztást, a sebességváltás-jelző (GSI) pedig mutatja, hogy mikor érdemes sebességet váltani.