SZERVIZEK

Világszerte elérhető szervizeinket ügyfeleinkre és autóikra szabva alakítottuk ki, hogy minden felmerülő igényüket ki tudjuk elégíteni, legyen szó pótalkatrészekről vagy ügyfélszolgálati támogatásról.

Keresse fel márkaszervizeinket!

Szakértő segítségre van szüksége? Találja meg az Önhöz legközelebbi Fiat márkaszervizt és adja meg Fiat járművének a törődést, amit érdemel.
Márkaszerviz keresése

Pótalkatrészek

Csak azok képesek megfelelően karbantartani egy Fiatot, akik minden egyes elemét ismerik, garantálva a megbízhatóságot, a teljesítményt és a kényelmet. Ezen túl, az eredeti Mopar pótalkatrészeket úgy tervezték és gyártották, hogy hosszútávon megőrizzék Fiat járműve karakterét.

Eredeti kiegészítők

Fedezze fel a kiegészítők sorát, melyek Fiat járműve minden jellemzőjét kihangsúlyozzák: sportos személyiség, stílus és kényelem. Ha olyan kiegészítőket szeretne, melyeket a Fiat szellemiséggel összhangban terveztek, a Mopar-nál biztosan megtalálja, amit keres.

Fedezze fel kiegészítőinket

Garancia és karbantartás

Vásárolt egy Fiatot? Fedezze fel a garanciális és karbantartási szolgáltatásainkat, melyek biztosítják, hogy Ön nyugodtan, kockázatmentesen és váratlan költségek felmerülése nélkül utazzon.

Fedezze fel szolgáltatásainkat
Részletek

Gyártói garancia


Utazzon szabadon: új Fiat gépjárművére 24 hónapos kilométer-korlátozás nélküli gyártói garanciát biztosítunk, mely a jármű átvételétől indul.

Országúti segélyszolgáltatás


Utazzon gondtalanul, hiszen országúti segélyszolgáltatásunk egész évben, 0-24 elérhető.

Karbantartás


Tekintse át a tervezett karbantartási munkák ütemtervét, mely elengedhetetlen Fiat járműve hatékonyságának folyamatos fenntartásához.

Kézikönyv


Elvesztette járműve kézikönyvét vagy szervizfüzetét? Mostantól online is elérheti!

Mopar® Járművédelem

Tartsa Fiat járművét tip-top állapotban a Mopar® Járművédelemmel, mely szolgáltatások széles körét kínálja, hogy vásárlóink zavartalanul élvezhessék a vezetés örömét. A Mopar® Járművédelem garantálja, hogy járművén minden karbantartási munkát magasan képzett szakértők végeznek, kizárólag eredeti alkatrészek használatával, Fiat márkaszervizekben Európa-szerte.

Ajánlataink ügyfeleinknek

Bármikor megfelelő az időpont arra, hogy Fiat járművével törődjön. A Mopar®-ral minden nap értesülhet friss híreinkről, ajánlatainkról és pótalkatrészekre és eredeti kiegészítőkre vonatkozó kedvezményeinkről: használja ki az előnyöket, melyeket exkluzív ajánlataink kínálnak Önnek és járművének.

Fedezze fel ajánlatainkat

Lépjen be a myFiat világába

Regisztrálja járművét a my.fiat.com oldalon és lépjen be a kedvezmények világába, melyeket kizárólag Önnek ajánlunk. Biztonságos karbantartás, a legexkluzívabb kiegészítők és emlékeztetők a közelgő határidőkről és találkozókról.
Mi a Mopar®?

Mi a Mopar®?

A Mopar® a Fiat Chrysler Automobiles csoporthoz tartozó márkák szolgáltatásainak, ügyfélkapcsolatának, eredeti alkatrészeinek és tartozékainak referencia márkája. Minőséget, professzionalizmust és támogatást kínálunk: a Mopar®-t választók biztosak lehetnek benne, hogy számíthatnak rá. Bármikor.

Ügyfélszolgálat

A Fiat ügyfélszolgálata minden támogatást biztosít, amire szüksége lehet. Ügyfélszolgálatunk az alábbiakban áll rendelkezésére:

  • - Modellinformációk, szolgáltatások, márkakereskedők és márkaszervizek, és megoldás, bármilyen felmerülő problémára.
  • - Országúti segélyszolgálat az év 365 napján, a nap 24 órájában. Telefonszám: 06 80 10 10 80, mobilon: +36 1 456 3688.

    Ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot: hívja ingyenesen hívható 06 80 10 10 80 telefonszámunkat, kérjen segítséget a honlapunk főoldalán található Kapcsolatfelvétel gombra kattintva, vagy írjon nekünk a customercare.HU@fcagroup.com email címre.

Fedezze fel szolgáltatásunkat