5 ajtós Tipo

Új Tipo S-Design. Mindig lenyűgöz.

Új, sportos, dinamikus külső: a stílus és funkció harmóniája szenvedéllyel megkoronázva. A megszokott utak sem lesznek többé unalmasak.

Tudjon meg többet

Technológia

5-ajtós Fiat Tipo - Bluetooth rádió

Uconnect™: intuitív és hasznos

Üljön az 5-ajtós Tipo volánja mögé és fedezze fel a gondtalan vezetési élményt biztosító technológiákat. Csatlakoztassa telefonját a 7"-os Uconnect HD LIVE rendszerhez a Bluetooth kapcsolaton vagy AUX/USB bemeneten keresztül és hallgassa saját zenéit, a Deezeren elérhető számokat, a Reuters híreit vagy tekintse meg a Facebookon vagy Twitteren megjelenő új bejegyzéseket. Mindezt egyetlen érintéssel. Vagy egyszerűen hangutasításokkal.
5-ajtós Fiat Tipo - Uconnect NAV

Útvonaltervezés mesterfokon

Ha nem biztos az útvonalban, hagyja, hogy az 5-ajtós Tipo segítsen: A 7"-os Uconnect NAV HD LIVE rendszerrel használhatja a TomTom navigáció 3D-s térképeit, meghallgathatja az ingyenes forgalmi adatokat vagy a TomTom IQ Routes szolgáltatással megtervezheti az úti céljához vezető leggyorsabb útvonalat. Mindezt egyetlen érintéssel, mintha csak a táblagépét használná.
5-ajtós Tipo - ecodrive mycar

Óvja egyszerűen a környezetet

Az 5-ajtós Fiat Tipo nem csak jó megjelenésű és kényelmes, a környezetet is kíméli. A jármű eco:Drive rendszere elemzi vezetési stílusát és javaslatokat tesz arra nézve, hogy azt hogyan optimalizálhatná, így egyszerre spórolhat az üzemanyagon és csökkentheti károsanyag-kibocsátását. És ha nem emlékszik, hogy hol parkol? Semmi gond! Aktiválja a my:Car funkciót, mely másodpercek alatt autójához vezeti.
5-ajtós Fiat Tipo - tolatókamera

Két szem elöl, egy szem hátul

A Uconnect rendszerbe integrált tolatókamerának köszönhetően az 5-ajtós Fiat Tipóval a parkolás pofonegyszerű. Biztos lehet benne: a Tipóból könnyen kihozza a maximumot.

Akciók