Fiat Tipo kombi: a Tipótól megszokott komfort és egyéniség még több hellyel a családnak.

Technológia

Fiat Tipo kombi - információs és szórakoztató technológia

Minden az irányítása alatt

Hallgassa kedvenc zenéit, aktiválja térképeit, jelentkezzen be a Facebookra vagy Twitterre vagy csökkentse károsanyag-kibocsátását: a Tipo kombi szériafelszereltségéhez tartozó technológiákkal mindez pofonegyszerű.

Fiat Tipo kombi – Uconnect Live szolgáltatás

Miért ne kényeztetné el önmagát és gyermekeit?

Ki mondja, hogy nem kényeztetheti gyermekeit? Most együtt hallgathatják kedvenc zenéiket a Deezeren vagy a TuneIn rádióról és csatlakoztathatják okostelefonjaikat a 7"-os Uconnect HD LIVE táblagépes rendszeréhez. Legfeljebb akkor kell félbeszakítania, ha a Reuters híreit szeretné hallgatni, vagy a TomTom 3D-s térképeire van szüksége. És ha valahol várakoznia kell? Dőljön hátra és parkolás közben böngéssze a Facebookon és a Twitteren az újdonságokat.

Fiat Tipo kombi - Uconnect NAV

Navigációs rendszerünk bárhova eljuttatja

Engedje, hogy a Tipo kombi technológiái támogassák vezetés közben: használhatja a TomTom navigáció 3D-s térképeit, meghallgathatja az ingyenes forgalmi adatokat vagy megterveztetheti az úti céljához vezető leggyorsabb útvonalat a TomTom IQ Routes szolgáltatással. Végül nem marad más dolga, mint élvezni a vezetést.

Tipo kombi - ecodrive mycar

Ön is védi környezetét?

A Tipo kombi tesz a környezet megóvásáért. Ezért része a Uconnect rendszernek az eco:Drive technológia, mely figyeli a jármű fogyasztását és károsanyag-kibocsátását; és ezt szolgálja a my:Car funkció is, mely segít megkeresni autóját, ha elfelejti, hol parkolt. Így nem kell többé energiáját elvesztegetnie.

Fiat Tipo kombi - tolatókamera

Egyszerűbb parkolás

Persze megkérhet valakit, hogy figyelmeztesse, ha túlságosan rátolat egy autóra parkoláskor, de mit szólna egy állandó fedélzeti asszisztenshez? A Uconncet rendszerbe integrált tolatókamerával a parkolás most egyszerűbb, mint valaha.

Akciók