Skip to content Skip to navigation

TETŐTŐL FELNIIG CROSS

Új, stílusos 19’’-os alumínium felnik hatékonyságra tervezv.
  • SZÍNEK
  • KEREKEK

DIZÁJN

Hogy minden kalandot kiélvezz, személyiségedre és az új 500X Crossra van szükséged, amelyben minden megvan. Sőt, még több is.

Legyen fényesség, amerre jár

Vízpart vagy hegyek? Aszfalt, vagy földút? Az új 500X Cross új Full LED első fényszórói minden utat tökéletesen világítanak be. A modern LED-ek 20 százalékkal több fényt biztosítanak a halogénekhez képest 66 százalékkal kisebb energiafelhasználás mellett.

Vidd magaddal a stílusodat

Az új 500X Cross új, semmivel össze nem hasonlítható hátsó LED-es fényszóróinak köszönhetően mindig felejthetetlen benyomást tehetsz, bármerre is mész.

Nem ismer határokat

Új védőlemezeivel az 500X Cross a legkeményebb kihívásokat is könnyedén veszi.

A legjobb hely

Bárhova is mész, kényelmesen és stílusosan utazhatsz az eco-bőr borításnak, a karosszéria színű műszerfalbetétnek és a fejtámlákba varrt 500 logónak köszönhetően. Az 500X Cross minden apró részletét úgy terveztük meg, hogy összetéveszthetetlen legyen.

Minden terepen kényelmes

Új utak, új útvonalak, egy cél: minden kirándulást felvillanyozóan kényelmes élménnyé formálni. Fedezd fel az új 500X Cross ergonomikus és kezelőszervekkel felszerelt új kormánykerekét.

A te jegyzetfüzeted

Mostantól sokkal egyszerűbb és felhasználóbarátabb lesz a kalandozás. Minden, az utazásoddal kapcsolatos fontos, valós idejű információt megtalálsz a 3,5” TFT kijelzőn.

Online kapcsolat

Mit hozhat a jövő? Maradj kapcsolatban azokkal az emberekkel és dolgokkal, amelyek fontosak számodra. Az új 500X Cross-sal elérkezett a jövő.

Uconnect™ 7” HD LIVE DAB

Készülj a következő nagyszerű kalandodra. A szériaként elérhető Uconnect™ 7” HD LIVE rendszerrel a barátaid, a lejátszási listáid és a térképeid is csak egy kattintásnyira lesznek tőled.

Mopar® Connect

Következő generációs technológiájával a Mopar® Connecttel a törődés mindig kézben tartható. Tudod, hol parkoltad le az autót, kinyithatod, vagy bezárhatod a zárakat, minden mozgásáról értesülhetsz és push üzenetet is kaphatsz a telefonodra, hogy semmit ne hagyj az autódban.

*Magyarországon nem elérhető.

Felszereltségi szintek

Az SUV, amit arra terveztek, hogy kompromisszumok nélkül tervezhesd meg következő kalandodat.