Új 500X Cross

Szabadság, mindig.
Az SUV amely felfedezésre született.
  • SZÍNEK
  • KEREKEK

DIZÁJN

Hogy minden kalandot kiélvezz, személyiségedre és az új 500X Crossra van szükséged, amelyben minden megvan. Sőt, még több is.

Legyen fényesség, amerre jár

Vízpart vagy a hegyek? Aszfalt, vagy földút? Az új 500X Cross új Full LED első fényszórói minden utat tökéletesen világítanak be. A modern LED-ek 20 százalékkal több fényt biztosítanak a halogénekhez képest 66 százalékkal kisebb energiafelhasználás mellett.

Vidd magaddal a stílusodat

Az új 500X Cross új, semmivel össze nem hasonlítható hátsó LED-es fényszóróinak köszönhetően mindig felejthetetlen benyomást tehetsz, bármerre is mész.

Nem ismer határokat

Új védőlemezeivel az 500X Cross a legkeményebb kihívásokat is könnyedén veszi.

A legjobb hely

Bárhova is mész, kényelmesen és stílusosan utazhatsz az eco-bőr borításnak, a karosszéria színű műszerfalbetétnek és a fejtámlákba varrt 500 logónak köszönhetően. Az 500X Cross minden apró részletét úgy terveztük meg, hogy összetéveszthetetlen legyen.

Minden terepen kényelmes

Új utak, új útvonalak, egy cél: minden kirándulást felvillanyozóan kényelmes élménnyé formálni. Fedezd fel az új 500X Cross ergonomikus és kezelőszervekkel felszerelt új kormánykerekét.

A te jegyzetfüzeted

Mostantól sokkal egyszerűbb és felhasználóbarátabb lesz a kalandozás. Minden, az utazásoddal kapcsolatos fontos, valós idejű információt megtalálsz a 3,5” TFT kijelzőn.

Online kapcsolat

Mit hozhat a jövő? Maradj kapcsolatban azokkal az emberekkel és dolgokkal, amelyek fontosak számodra. Az új 500X Urbannal elérkezett a jövő.

Uconnect™ 7” HD LIVE DAB

Készülj a következő nagyszerű kalandodra. A szériaként elérhető Uconnect™ 7” HD LIVE rendszerrel a barátaid, a lejátszási listáid és a térképeid is csak egy kattintásnyira lesznek tőled.

Mopar® Connect

Következő generációs technológiájával a Mopar® Connecttel a törődés mindig kézben tartható. Tudod, hol parkoltad le az autót, kinyithatod, vagy bezárhatod a zárakat, minden mozgásáról értesülhetsz és push üzenetet is kaphatsz a telefonodra, hogy semmit ne hagyj az autódban.

*Magyarországon nem elérhető.

Felszereltségi szintek

Az SUV, amit arra terveztek, hogy kompromisszumok nélkül tervezhesd meg következő kalandodat.