Skip to content Skip to navigation

Új 500X Urban

Urald a várost
Az SUV amelyet arra teremtettek, hogy élvezd a városi létet. Ma is és holnap is.
  • SZÍNEK
  • KEREKEK

New Fiat 500X S-Design. Play, boy.

Mutassa meg valódi egyéniségét és uralja az utakat! Az 500X egy még sportosabb és tetszetősebb, S-Design kivitellel tér vissza. Myron színű burkolatok, fekete keréktárcsák, sötétített hátsó üvegek és matt zöld fényezés gondoskodik a kirívó megjelenésről. A Cross verziókhoz érhető el.

Részletek
Fiat 500l S-Design

Új Fiat 500X Mirror: vezessen a jövőbe.

Innovatív megoldások és csúcstechnológia. Most már az új 500X Urban is elérhető high-tech megoldásokkal, selyemfényű betétekkel, új full LED-es első fényszórókkal és gazdag alapfelszereltséggel.

Részletek

Dizájn

Új full LED fényszórók, nappali menetfény és LED-es hátsó lámpák. Felfrissített külső és belső formaterv.

Minden más megvilágításba kerül

Az új, innovatív, 20 százalékkal nagyobb fényerővel rendelkező full LED lámpáknak köszönhetően úgy láthatod a városod este, ahogy előtte soha. Emellett a hagyományos, halogén izzókhoz képest 66 százalékkal több energiát takarítanak meg és sokkal hosszabb az élettartamuk.

Helyezd magad kényelembe

Az új 500 X Urban modellben minden részletet úgy alakítottunk ki, hogy a legnagyobb kényelmet biztosítsa. Ilyen az új, ergonomikus, audiovezérlőkkel ellátott kormánykerék is.

Tökéletes ismerkedés

Tudjon meg minden információt új 500X Urbanjáról első ránézésre. Az új, újratervezett központi kijelzőnek jobb lett az olvashatósága, és minden fontos információt megtalálsz rajta, amire szükséged van.

Egy stílusos kacsintás

Az 500X új, LED-es hátsó lámpateste és a karosszéria színére fényezett lámpabetét egy apró formatervezési trükk, amely az 500-as család védjegye. A LED-es lámpatestek mindig felismerhetőek, és semmi mással össze nem keverhetőek.

Kemény és vakmerő

Fedezd fel a várost és mutasd meg, ki vagy. Újratervezett első és hátsó lökhárítójával az új 500X Urban stílusjegyei még erősebbek, kiállása még határozottabb az utakon.

Ne csak a kagylóhéjat nézd, lásd meg a gyöngyöt

Kívül gyönyörű, belül pedig kényelmes. A
megszámlálhatatlan extrák még vonzóbbá
teszik. Felfrissített, eco-bőr anyagokkal gazdagított beltere, karosszéria színű műszerfalbetétje és az összetéveszthetetlen 500-as logó olyanok, mint a mester kézjegye saját alkotásán. Minden felhasznált anyag és párosítás a legjobb stílust garantálja.

Mindig online

Mit hozhat a jövő? Maradj kapcsolatban azokkal az emberekkel és dolgokkal, amelyek fontosak számodra. Az új 500X Urbannal elérkezett a jövő.

Uconnect™ 7” HD LIVE

Ki a legjobb társad a vezetésben? Az 500X-ed. A szériafelszereltség részét képező Uconnect™ 7” HD LIVE segítségével hívásokat, üzeneteket kezelhetsz, lejátszási listákat böngészhetsz és s telefontükrözés funkción telefonod adatkapcsolatát használva néhány érintéssel beállíthatod úticélodat is.

Mopar® Map Care

Következő generációs technológiájával a Mopar® Connecttel a törődés mindig kézben tartható. Tudod, hol parkoltad le az autót, kinyithatod, vagy bezárhatod a zárakat, minden mozgásáról értesülhetsz és push üzenetet is kaphatsz a telefonodra, hogy semmit ne hagyj az autódban.

*A Mopar Connect funkció Magyarországon még nem elérhető

Új 500X Urban

Városi SUV a folyamatosan fejlődő városba.