Skip to content Skip to navigation

Elektromobilitás

Üdvözlünk a Fiat központban, amelyet az elektromobilitásnak szenteltünk.

Ismerd meg, mit jelent az elektromos hajtás, találj választ kérdéseidre és tudd meg, milyen előnyökkel jár az elektromos autózás.

Új elektromos 500  

Az ikon, amely 1957 óta inspirálja a változást most készen áll arra, hogy egyedi funkcióival a következő évtizedbe repítsen.

Tovább

Hatótáv és akkumulátortöltés

Milyen messze jutok el? Meddig tart majd újratölteni az autómat? Hol találok megfelelő töltőállomást? Ezekre az egyszerű kérdésekre itt választ kaphatsz.

Tovább

Anyagi előnyök

Az új elektromos 500-asnak több anyagi előnye van mint gondolnád. Állami támogatás*, ingyenes parkolás, regisztrációs adómentesség. Ezek mellett, a fogyasztás költsége is jelentős mértékben csökken, egy belső égésű motorral ellátott autóhoz képest.

*Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a 100% elektromos hajtású gépjárművek vásárlásához, 12 000 000 Ft vételár alatt, 2 500 000 Ft összegű, 15 000 000 Ft vételár alatt 1 500 000 Ft összegű kormányzati támogatást nyújt. A kormányzati támogatás pályázat útján vehető igénybe, a további részletekért keresse fel a https://elektromobilitas.ifka.hu/ pályázati portált, illetve keresse a Fiat Márkakereskedéseket.
Tovább

Elektromos vezetés és autókarbantartás

Kategóriavezető megoldások és új technológia jellemzi az elektromos autókat, és ezzel újraformálják a mobilitásról kialakult képet.
Ismerd meg az elektromos autó vezetésének részleteit és a karbantartással kapcsolatos tudnivalókat.

Tovább