Hibrid járművek

Nagyszerű módja annak, hogy elérd a célodat: alacsonyabb C02-kibocsátás

Ismerj meg egy Fiat hibridet

Egy jármű akkor hibrid, ha a hagyományos motort egy vagy két villanymotor támogatja. Az elektromos motor és a belső égésű motor párhuzamosan működik, ami extra lendületet ad Fiatodnak gyorsításkor. 

Könnyebb, károsanyag-kibocsátásban és anyagban

A Fiat hibrid autók könnyebb anyagokból készülnek, különösen a benzinmotor, mivel nem kizárólag az autó meghajtásáért felelős, hanem egy villanymotor is támogatja az autó meghajtását. Ez még tovább optimalizálja az autó teljesítményét.

Ezért jó neked és a környezetnek

Korlátozások nélkül*

Az elektromos autóknak ingyenes bejárásuk van városi területekre.

Csökkentett költségek

Az elektromos töltés sokkal olcsóbb, mint bármely más üzemanyag.

Könnyű vezetés

Sima gyorsulással és zaj nélkül.

Karbantartás

Sokkal egyszerűbb, mert kevesebb az alkatrészt és kevesebb folyadékot kell utántölteni.

Összes modell
Elektromos
Mild Hybrid
600
Elektromos
Hybrid
500e
Elektromos
Tipo
Hybrid
600
Elektromos
Hybrid
500e
Elektromos
Tipo
Hybrid
600
Elektromos
Hybrid

Elektro mobilitás GYIK


 

Mindegyik modellnek megvan a maga újratöltési igénye, de átlagosan azt mondhatjuk, hogy 30 perc alatt az akkumulátor 80%-a feltöltődik.


 

Mindegyik modellnek megvan a maga autonómia hatótávja, azonban elmondhatjuk, hogy átlagosan egy elektromos jármű akár 320 km-es autonómiával rendelkezik kombinált ciklusban, míg városi ciklusban ez nagyobb.


 

Igen. teljesen biztonságos. Az elektromos járműveket, kábeleit, adaptereit és töltőpontjait úgy tervezték, hogy mindenféle időjárási körülménynek ellenálljanak, beleértve a víz behatolását is.


 

Ez, az az infrastruktúra, amely elektromos energiát szolgáltat elektromos járműveid akkumulátorának újratöltéséhez. Otthon is kialakíthatod, vagy elosztott töltő pontokat is találhatsz. 


 

Töltés nagyobb teljesítménnyel, mint lassú AC töltés (tehát minden 22 kW felett). Néhány jármű kivételével,  a gyorstöltés az egyenáramú töltéshez kapcsolódik. Ezzel egy-két óra alatt teljesen feltölthető egy átlagos elektromos autó


 

Az elektromos autónak számos előnye van, többek között: lehetővé teszi a korlátozott forgalmi zónákba való behajtást, még ott is, ahol más autóknak behajtani tilos.


 

Az ösztönzőkről a nemzeti és helyi vásárlási ösztönzőktől a parkolási megtakarításokig vagy az ingyenes parkolásig tájékozódhat, elérhetőség szerint


 

Az elektromos autók mechanikája, a motortól a sebességváltóig, sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos járműveké, mivel kevesebb alkatrészt és kevesebb folyadékot kell utántölteni. Még a féket is kevesebbet használják, mint a hagyományos autókban – mindeza regeneratív fékezésnek köszönhető


 

Nem szennyező járművekként az elektromos autók szabadon bejuthatnak a városi területekre. Minden esetben érdemes azonban engedélyt kérni a helyi vezetéstől.