Elektromobilitás

Minden, amit a FIAT elektromos mobilitásáról tudni kell.

Összes modell
Elektromos
Mild Hybrid
600
Elektromos
Hybrid
500e
Full Electric
600
Full Electric
Hybrid

Ikonikus és teljesen elektromos. Tudsz jobb kombinációt?

Kínálatunkban megtalálható az új 500-as és 600-as. Mindkettő rendkívüli vezetési élményt kínál, 100%-ban elektromos – a stílusukról nem is beszélve, mindegyiknek megvan a maga egyedi karaktere, egyedi jellemzői és csúcstechnológiája.

Elektromos autó vezetése

Fedezd fel az elektromos autózás minden előnyét. Nézd meg az összes videót, és választ fogsz kapni minden elektromos technológiával kapcsolatos kérdésedre

Fiat 500 Elektromos | Miért érdemes elektromos autót választani.

Miért érdemes elektromos autót választani

Az olyan elektromos autók, mint az új 500, lehetővé teszik a korlátozott forgalmi zónákba való behajtást, még ott is, ahova az más autóknak tilos. Ezenkívül számos városban biztosított az ingyenes parkolási lehetőség is.*

*a helyi előírásoknak megfelelően

Elektromos vezetés

Sok minden teszi egyedivé az elektromos autót: csend, könnyebb vezetés, az Új 500-nál pedig innovatív technológia, amely még egyedibbé teszi. Nézd meg a videót.

Teljesen elektromos autó, nulla CO2-kibocsátás

Mindenekelőtt NULLA CO2- és egyéb gázkibocsátást jelent – ​​és ez nem kevés. Így vezetheted az Új 500-at, élvezve minden percét a fedélzeten, teljes élvezettel és nagyon könnyű szívvel.

Elektromos autók ösztönzése

Fedezd fel mindegyiket: a nemzeti és helyi vásárlási ösztönzőktől a parkolási megtakarításokig vagy a korlátozott forgalmi zónák ingyenes hozzáféréséig; sokkal több rejlik az elektromos autókban mint hinnéd, például az Új 500-ban.

A Fiat segít

Ökobónusz és ösztönzők

Tudj meg többet a különböző nemzeti és helyi ökobónuszokról és az elektromos autók vásárlására vonatkozó járműösztönzőkről.

Fedezz fel minden motor lehetőségét

Tudj meg mindent a teljes hibrid technológiáról, annak különbségeiről az elektromos technológiától és az előnyeiről.