Termikus/hibrid járművek karbantartása

Senki sem ismeri jobban az autóját, mint a Fiat

Belső égésű motoros jármű karbantartása

A rendszeres karbantartás lehetővé teszi, hogy hosszú távon gondoskodjon Fiatodról. A hivatalos Fiat szerviz minden szükséges szakértelemmel rendelkezik. Fiat technikusaink teljes körűen képzettek, hogy mindent tudjanak az autódról. A Fiat szervizfüzetében rengeteg hasznos információt találsz a tervezett szolgáltatásairól. A gyártói garancia részben a sikeres teljesítéstől függ.

    

Fiat FlexCare,
Iratkozz fel a nyugalomra

Meghosszabbított garanciát és széles körű szolgáltatást kínálunk a Te vezetési stílusodhoz. Védd meg magad a váratlan eseményektől, tartsd kordában autód költségvetését a fix havi törlesztőrészletek választásával, alakítsd terveidet a Te igényeidhez, és profitálj szakértelmünkből és eredeti pótalkatrészeinkből.

    

Online árajánlat és online foglalás

Kérj online árajánlatot, hogy előre megtudd, mennyibe fognak kerülni autód karbantartási műveletei, minden meglepetés nélkül. Akár olajcserére, akár fékszervizre vagy klímaellenőrzésre van szükséged, autód típusától függetlenül kiszámíthatod a munka becsült költségét. Amikor csak akarod, használd okostelefonod vagy számítógéped, és időpontot is foglalhatsz az általad választott jóváhagyott műhelyek egyikében. Takaríts meg időt és használd ki exkluzív akcióinkat. Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb időpontot – mindezt mindössze néhány kattintással!