Fedezd fel az előnyöket

Összes modell
Elektromos
Mild Hybrid
600
Elektromos
Hybrid
500e
Elektromos
500X
Mild-Hybrid
Tipo
Hybrid
600
Elektromos
Hybrid
500e
Elektromos
Tipo
Hybrid
600
Elektromos
Hybrid

*A kalkulátor célja, hogy hozzávetőleges becslést adjon az elektromos személygépkocsi vásárló általi vásárlásához kapcsolódó lehetséges ösztönzőkről és adókedvezményekről. A megjelenített érték a nemzeti törvények és/vagy helyi szabályozások által biztosított ösztönzők/adókedvezmények összegét jelenti a megadott irányítószám alapján. Mindig ellenőrizze a helyi és nemzeti hatóságoktól származó ösztönzők és adókedvezmények érvényességét és elérhetőségét, valamint azt, hogy megfelel-e az igényléshez szükséges követelményeknek a hivatalos webhelyeiken. A kalkulátor adatai havonta frissülnek. A nemzeti jogszabályok által biztosított kedvezmények/adókedvezmények pontos értéke a kiválasztott márkakereskedésben történő megrendeléskor lesz elérhető. Ügyfél kérésére ösztönzők, helyi adókedvezmények és az autók Ecobonusa is elérhető.

Elektromobilitás

Minden, amit a Fiat elektromobilitásáról tudni kell.

    

GYIK

GYIK

Minden modellnek megvan a maga újratöltési igénye, de átlagosan azt mondhatjuk, hogy 30 perc alatt az akkumulátor 80%-a feltöltődik.

Mindegyik modellnek megvan a maga autonómia hatótávja, azonban elmondhatjuk, hogy átlagosan egy elektromos jármű akár 320 km-es autonómiával rendelkezik kombinált körben, városi ciklusban pedig több.​

Igen, teljesen biztonságos. Az elektromos járműveket, kábeleiket, adaptereiket és töltőpontjaikat úgy tervezték, hogy mindenféle időjárási körülménynek ellenálljanak, beleértve a víz behatolását is.

Ez az az infrastruktúra, amely elektromos energiát szolgáltat elektromos járművei akkumulátorának újratöltéséhez. Megkaphatja otthon, vagy kereshet a városában elosztott pontokat.

Töltés nagyobb teljesítménnyel, mint lassú AC töltés (tehát minden 22 kW felett). Néhány jármű kivételével, mint például a Renault Zoe, a gyorstöltés az egyenáramú töltéshez kapcsolódik. Ezzel egy-két óra alatt teljesen feltölthető egy átlagos elektromos autó

Az elektromos autónak számos előnye van, többek között: lehetővé teszi a korlátozott forgalmi zónákba való behajtást, még ott is, ahol más autók tilosak.

Az ösztönzőkről a nemzeti és helyi vásárlási ösztönzőktől a parkolási megtakarításokig vagy az ingyenes parkolásig tájékozódhat a következő címen: xxxx​

Az elektromos autók mechanikája a motortól a sebességváltóig sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos járműveké, mivel kevesebb alkatrészt és kevesebb folyadékot kell utántölteni. Még a féket is kevesebbet használják, mint a hagyományos autókban – mindezt a regeneratív fékezésnek köszönhetően

Nem szennyező járművekként az elektromos autók szabadon bejuthatnak a városi területekre. Mindenesetre engedélyt kell kérni a helyi tanácstól.