Skip to content Skip to navigation

  SOHA NEM VOLT MÉG ILYEN JÓ ÉLMÉNY VEZETNI

  INFOTAINMENT  

  500% szórakozás. Ismerd meg a Fiat 500 Hybrid és 500C Hybrid infotainment rendszerét, amelynek része a 7"-os érintőképernyő és a Uconnect™ infotainment rendszer, a digitális rádió és a kormánykerékbe integrált vezérlők is. A Bluetooth-alapú kihangosításnak köszönhetően kezedet nem kell levenni a kormányról és a szemedet is az úton tarthatod. 

  APPLE CARPLAY

  Az Apple CarPlay telefontükrözésnek köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatod iPhone-odat a Uconnect™ infotainment rendszerhez és kérhetsz navigációt, kezelheted hívásaid és üzeneteid, valamint hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, podcastjaidat az Apple Music alkalmazással. A CarPlay-t Sirivel is vezérelheted. Opcióként érhető el.   

  A CarPlay, az iPhone és a Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei.

  Kattints ide a kompatibilis eszközök listájáért.

  ANDROID AUTO™

  Az 500 és 500C az Android Auto™ telefontükrözéssel is kompatibilis. Csatlakoztasd okostelefonod és kezeld a térképeket, zenéket, kontaktlistádat biztonságosan. A felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően az alkalmazások jól olvasható formátumban jelennek meg a Uconnect™ infotainment rendszer 7"-os kijelzőjén. Opcióként érhető el.

  A Google, a Google Play és az Android Auto™ A Google LLC. bejegyzett védjegyei.

  Kattints ide a kompatibilis eszközök listájáért