FIAT SZERVÍZ, AZ
EGYSZERŰ ÚT

Úgy vigyázunk Fiatodra, mint senki más

FIAT KARBANTARTÁS

Ha szakképzett szerelők ellenőrzik járművedet egy hivatalos Fiat-szervizben, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő szerszámokkal és eredeti alkatrészekkel a megérdemelt figyelmet kapja, ami garantálja, hogy járműved az elkövetkező években is úton legyen.

KARBANTARTÁS

Fiatod speciális szerviztervvel rendelkezik, amely segít abban, hogy minden továbbra is tökéletesen működjön. Tudj meg többet autód karbantartásáról, töltsd le a myFiat felhasználói és karbantartási kézikönyvét, és ismerd meg a következő lépéseket legjobb karbantartás érdekében!

MIÉRT OLYAN FONTOS A KARBANTARTÁS?

A karbantartás kulcsfontosságú ahhoz, hogy Fiatod kiváló futási körülmények között tartsd a végtelen vezetési élmény érdekében. Segít megelőzni a jövőbeni problémákat, és megőrzi a már meglévő nagyszerű előnyöket, például az üzemanyag-hatékonyságot és a kiváló kezelhetőséget. Keresd meg járműved legjobb karbantartási tervét a myFiat regisztrációval vagy bejelentkezéssel.

MIT TARTALMAZ?

Élvezd a feléd és autód felé irányuló figyelem világát. Minden alkalommal, amikor egy karbantartási időpontot ütemezel, szisztematikusan ellenőrizzük járműved egészségi állapotát: Elektronikus diagnosztika, folyadékszintek, fékhatékonyság... Többek között ezek az alapvető ellenőrzések garantálják a nyugalmadat egy simább és jobban járó autóval.

Az autó korának ismerete
fontos válaszokat ad

Az autó korához igazodó programokkal segítünk, hogy autódat kiváló körülmények között tartsd.

FIATOD KEVESEBB, MINT 3 ÉVES?

Fiat áras csomagjainkkal és eredeti alkatrészekkel nyújtott szolgáltatásunk segít megőrizni Fiatod értékét a teljes átláthatóság mellett.

FIATOD TÖBB, MINT 3 ÉVES?

A Fiat által jóváhagyott alkatrészekkel a szervizelést igazítsd járműved korához és költségvetéséhez. Kattints az alábbiakra, és lépj kapcsolatba egy kiskereskedővel, hogy részesülj 3+ programunkból.

NE VÁRJ TOVÁBB

Az időd értékes, foglald le legközelebbi autószervizedet bármikor online, közvetlenül a kereskedő napirendjében. Csak néhány kattintás szükséges, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb időpontot.

GYIK

A mi feladatunk az, hogy Téged és az autódat boldogan tartsunk az úton, de még mindig lehetnek kérdéseid. Mi mindend megteszünk, hogy válaszoljunk rájuk.

Válaszaink

A szervizelés gyakoriságára és futásteljesítményére vonatkozó minden részlet megtalálható a Karbantartási ütemtervben, amely megtalálható az autó fedélzetén található használati utasításban is.

Igen, Fiat FlexCare programunk a karbantartási csomagok és programok széles és rugalmas választékát kínálja, különböző szintű lefedettséggel, időtartammal és futásteljesítménnyel, a Te aktuális igényeid alapján. Kattints ide, ha további kérdéseid vannak.

Javasoljuk, hogy a minőség és a szakértelem érdekében lehetőleg egy hivatalos Fiat műhelyt keress fel.

GONDOSKODJ FIATDRÓL

Fiat márkakereskedőd a legjobb ellátást nyújtja Neked. Íme javaslataink és tanácsaink, hogy tudd, mikor fordulj hozzánk.

GUMIABRONCSOK

Legyenek abroncsaid kiváló állapotban.A legjobb márkájú gumiabroncsokat kínáljuk Neked, hogy garantáljuk a maximális teljesítményt a biztonság terén.

    

Vásárold meg szolgáltatásainkat online webáruházunkban

ORSZÁGÚTI TÁMOGATÁS

A Fiat mindig melletted van. Minden alkalommal, amikor szervizre vagy javításra érkezel hozzánk, további 1 év közúti segítségben részesülsz.