Skip to content Skip to navigation

  CSATLAKOZÁS
  LÉPJEN BE A CSATLAKOZTATOTT AUTÓK VILÁGÁBA

  Egy világ, amely lehetővé teszi az interneten keresztül történő adatcserét a FIAT alkalmazással. Használja ki a márka által nyújtott értékes tanácsokat, és élvezze a nagyobb biztonságot, kényelmet és szórakozást a legújabb infotainment funkciókkal, miközben időt és pénzt takarít meg. Mivel a biztonság és kényelem elsődleges, a csatlakoztatott szolgáltatások kínálata mostantól egyszerűsödik és két új csomagban érhetők el.

  Connect ONE : Mindig kéznél lévő segítség

  Bárhová is megy, gondoskodunk biztonságáról. Az új Fiat 600e mennyezeti lámpája mellett lévő gomb* megnyomásával, a jármű érintőképernyőjéről vagy a FIAT App-on keresztül képes lesz segélyhívást kezdeményezni, kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, vagy műszaki segítséget kérni.

  * A vészhívás funkció az érintőképernyőről és a FIAT alkalmazásból nem érhető el.

  Connect PLUS : Élvezze az utazásokat a legnagyobb kényelemben

  Az új Connect PLUS csomaggal* úgy irányíthatja autóját, mint még soha, köszönhetően egy sor innovatív funkciónak, amelyek távoli hozzáférést biztosítanak. Ilyen a töltéskezelés, a jármű állapotáról szóló értesítések fogadása, az elektromos autóval történő utazások tervezése, a navigáció és számos más szolgáltatás. Merüljön el mélyebben a Connect Plus-ban, és fedezze fel az elérhető szolgáltatásokat.

  *A CONNECT ONE csomagon felül