Skip to content Skip to navigation

  Csatlakoztathatóság

  Az új, elektromos 500 fedélzetén számos innovatív szolgáltatás áll rendelkezésedre a fedélzeten, vagy távoli elérésben, köztük a Fiat mobilalkalmazás. A FIAT applikációval 500-asodat bárhol, bármikor eléred. Ismerd meg a funkciókat.

  MY ECHARGE 

  A My eCharge lehetővé teszi az elektromobilitással kapcsolatos funkciók használatát és ezzel beléphetsz az e-mobilitás világába. A FIAT alkalmazással könnyedén kereshetsz az elérhető nyilvános töltők között, kezelheted a töltést és a fizetést is, valamint a korábbi műveletek előzményei is megtalálhatók. Ezen keresztül vezérelheted az otthoni Wallbox fali töltődet és az azon keresztül történő áramfelvételt is.

  App Store Google Play

  MY ASSISTANT

  A My Assistant szolgáltatással mindig biztonságban leszel. Az új 500-as a mennyezetvilágítás mellé telepített gomb segítségével* képes vészhívást kezdeményezni, az érintőképernyőn keresztül is felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy kérhetsz assistance szolgáltatást műszaki hiba esetén.

  * A vészhívás funkció nem vezérelhető az érintőképernyón, vagy a FIAT alkalmazáson keresztül.

  MY REMOTE

  A My Remote alkalmazással okostelefonodon keresztül is kapcsolatba léphetsz az autóval és vezetéstechnikai tanácsokat is kaphatsz. A mobilalkalmazáson keresztül megismerheted vezetésed Eco pontját és tippeket kaphatsz arra, hogyan maximalizáld az akkumulátor vezetés közbeni újratöltését. A My Remote segítségével akár távolról is kezelheted a zárakat, az oldalsó ablakokat, gyújtásra tehet az autót és az akkumulátor töltöttségét is ellenőrizheted. Sőt, az előklimatizálást is beállíthatod, az At-Home Digital Assistant segítségével hangutasításokat is adhatsz.

  MY CAR

  Kíváncsi vagy, mi zajlik a karosszéria alatt? A My Car funkcióval valós idejű információkhoz juthatsz elektromos autód állapotáról. Nyomon követheted a guminyomást, megnézheted a kilométerszámlálót, és a karbantartási értesítőket is. Csak nyisd meg a FIAT alkalmazást, vagy nézd meg az adatokat a 10,25”-os érintőképernyőn. Az új 500-as semmit nem rejt el előled.

  MY NAVIGATION

  Soha nem volt még ilyen könnyű a célállomásodra navigálni. A My Navigation funkcióval egyetlen érintéssel megoszthatod az autó fedélzeti rendszerével a FIAT alkalmazásban megtervezett útvonalat. Az új EV routing funkcióval tippeket és javaslatokat kaphatsz arról, hogyan tudod leghatékonyabban elérni úticélod és minden elektromos töltőpont felkerül az útvonaladra. Az új 500 infotainment rendszere azonnal megmutatja a célállomásod, a sebességmérő kamerák helyzetét, a tervezéskor élő forgalmi és időjárási adatokat használ és megjeleníti a hatótávot is. Sőt, az érintőképernyőn és a FIAT mobilalkalmazásban lehetőséged van a hatótávolságon belüli célállomásokat beállítani.

  MY WI-FI

  A My Wi-Fi funkcióval az új 500 Wi-fi hotspottá válik, amelyre legfeljebb 8 eszköz tud rácsatlakozni, így utastársaid bármikor szörfözhetnek egyet az interneten. Ingyenes próbaidőszaknak köszönhetően utasátrsaiddal együtt nézhetitek kedvenc videóitokat és használhatjátok az Amazon Alexa** otthoni asszisztenst is.

  *A My Wi-Fi opciós szolgáltatás

  **Ez a szolgáltatás csak angol, francia, német, spanyol és olasz nyelven érhető el. Az Alexa Voice Service az alábbi országokban érhető el: Olaszország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Írország és Ausztria. Csak a 10,25" Uconnect™ NAV infotainment rendszerhez érhető el.