Skip to content Skip to navigation

  AZ EGYEDI HANG- ÉS VEZETÉSI ÉLMÉNYÉRT

  INFOTAINMENT  

  Az új Fiat 500-as Cinerama infotainment rendszere 10,25"-os, tiszta megjelenítésű érintőképernyője széles és tiszta betekintés garantál. Ne felejtsd el az ultragyors Bluetooth-csatlakozást, amely az ajtó nyitásától számított 5 másodpercen belül befejeződik. Az okostelefonokéhoz hasonló kezelőfelületet biztosító telefontükrözés é személyre szabható widgetekkel könnyen használhatóvá teszi a rendszert, a Hey Fiat jelszóval pedig hangutasításokat is lehet adni. Emellett az opcióként elérhető navigáció és Bocelli által hangolt JBP Premium hangrendszer is hozzájárul majd a vezetési élményhez. Sőt, az infotainment rendszer szoftverfrissítéseit az autó felhőből végzi el, így nem kell minden frissítés miatt a szervizbe látogatni.

  VEZETÉK NÉLKÜLI APPLE CARPLAY

  Az új, elektromos Fiat 500 a vezeték nélküli Apple CarPlay rendszerrel is kompatibilis. iPhone-odat vezeték nélkül csatlakoztathatod a Uconnect™ 10,25" infotainment rendszerhez és Sirivel, vagy az érintőképernyőn keresztül vezérelheted. Ez a megoldás okosabb és biztonságosabb iPhone használatot biztosít az autóban. Biztonságosan használhatod a navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet és podcastjaidat.

  A CarPlay, az iPhone és a Siri az Apple Inc. bejegyzett védejgyei.

   

  VEZETÉK NÉLKÜLI ANDROID AUTO™ 

  Az új, elektromos Fiat 500 az AndroidAuto telefontükrözéssel is kompatibilis és vezeték nélküli csatlakozást kínál. Amint telefonod csatlakozott, a Uconnect™ infotainment rendszer 10,25"-os érintőképernyőjén felhasználóbarát, jól olvasható menüben jelennek meg az alkalmazások. Kezelheted hívásaidat, hallgathatsz zenét és a Google Mapsnek köszönhetően navigációt is kérhetsz. Mindezt úgy, hogy senkit nem sodorsz veszélybe.

  A Google, a Google Play és az Android Auto a Google LLC. bejegyzett védjegyei.    
  Az AndroidAuto használatához az AndroidAutoval kompatibilis, Android 5.0 operációs rendszert, vagy frissebbet futtató okostelefonra, és az AndroidAuto alkalmazásra lesz szükség. A vezeték nélküli AndroidAuto használatához az alábbiakra van szükség: 
  • Bármilyen okostelefon, amely Android 11.0 vagy újabb operációs rendszert futtat, és 5Ghz-es Wifire képes csatlakozni. Az Európai Unióban az okostelefonoknak egyéb előírásoknak is meg kell felelnie ezek szolgáltatások használatához.
  • Google, vagy Samsung okostelefon Android 10, vagy újabb operációs rendszerrel 
  •Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + vagy Note 8 okostelefon Android 9.0, vagy újabb operációs rendszerrel.  

  Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához. 

  UCONNECTTM SERVICES

  Az új, elektromos Fiat 500 a Uconnect™ Services szolgáltatásoknak köszönhetően mindig csatlakoztatva lesz. Ismerd meg a személyre szabott biztonsági és távoli eléréssel kapcsolatos szolgáltatásokat.