Skip to content Skip to navigation

  LEGYEN EGYEDI HANGÉLMÉNYED

  INFOTAINMENT  

  A Fiat 500e-t úgy terveztük, hogy belül ugyanolyan élvezetes legyen, mint kívülről. Infotainment rendszer 10"-os érintőképernyőn keresztül vezérelhető, 6 hangszóró, teljes értékű navigáció és az ultragyors Bluetooth-csatlakozás is a csomag része, amely az ajtónyitástól számított 5 másodpercen belül minden, az autóban lévő okoseszközt csatlakoztat a fedélzeti szórakoztató rendszerhez. Emellett a páratlan hangzást is élvezheted minden egyes utadon a JBL Premium Audio hangrendszernek köszönhetően. Emellett az "over-the-air" technológiának köszönhetően a rendszerfrissítéseket és a csatlakoztatott szolgáltatásokat felhőn keresztül is lehet frissíteni bárhol, bármikor.

  APPLE CARPLAY

  Az elektromos Fiat 500 fedélzeti rendszere kompatibilis az Apple CarPlay telefontükrözéssel. Csatlakoztasd iPhone-odat az infotainment rendszerhez és használd a navigációt, kezeld üzeneteidet és hívásaidat, vagy hallgasd kedvenc zenédeit az Apple Music-on keresztül úgy, hogy közben semmi nem vonja el a figyelmed a vezetéstől.

  A CarPlay, az iPhone és a Siri az Apple Inc. bejegyzett védejgyei.

   

  ANDROID AUTO™

  Az új, elektromos Fiat 500 az AndroidAuto telefontükrözéssel is kompatibilis és vezeték nélküli csatlakozást kínál. Amint telefonod csatlakozott, a Uconnect™ infotainment rendszer 10,25"-os érintőképernyőjén felhasználóbarát, jól olvasható menüben jelennek meg az alkalmazások. Kezelheted hívásaidat, hallgathatsz zenét és a Google Mapsnek köszönhetően navigációt is kérhetsz. Mindezt úgy, hogy senkit nem sodorsz veszélybe.

  A Google, a Google Play és az Android Auto a Google LLC. bejegyzett védjegyei.    

  Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához. 

  UCONNECTTM SERVICES

  Az új, elektromos Fiat 500 a Uconnect™ Services szolgáltatásoknak köszönhetően mindig csatlakoztatva lesz. Ismerd meg a személyre szabott biztonsági és távoli eléréssel kapcsolatos szolgáltatásokat.