Skip to content Skip to navigation

Vezetés és karbantartás | Elektromos Fiat 500

Fiat Az elektromos autó vezetése kalandokkal teli. Ismerd meg a technológiát, a fenntarthatósági tényezőket és a karbantartás mikéntjét is! Ismerd meg a lehetőségeket!

Az elektromobilitás tele van előnyökkel a technológiától kezdve a fenntarthatóságon át a karbantartásig.

Elektromos autó vezetés

Rengeteg tulajdonság teszi egyedivé az elektromos autókat: csendesség, egyszerűbb vezetési módok. Az új Fiat 500-ast innovatív technológia tesz még egyedibbé. Egy elektromos autó hatótávolságát többféleképpen lehet befolyásolni, a nagy sebesség csökkenti a megtehető kilométerek számát, illetve a hatótávot növelhetjük nyugodt kigyorsításokkal és a fék optimális használatával.

Fékezés

Az új elektromos Fiat 500-as fékezés során automatikus elkezdi újratölteni az akkumulátort a regeneratív fékezési technológiával.
A fék optimális használata, akár 15-20%-kal javíthathatja a fogyasztást.

Karbantartás

Az új elektromos 500-as többet spórol Neked, mint üzemanyagot: a karbantartási költségek egy hagyományos, belső égésű motorral szerelt autóhoz képest akár 35 százalékkal alacsonyabbak.

FIAT GOe LIVE alkalmazás

Ismerd meg az elektromos autózás minden előnyét a Fiat Go-e LIVE mobilalkalmazással: figyelemmel követi bármilyen autó tulajdonságait és összehasonlítja azokat az új Fiat 500-aséval.

EXKLUZÍV WALLBOX
Az opcióként elérhető, az FCA számára tervezett easyWallbox fali eszközzel saját otthoni töltőpontot alakíthatsz ki. Az egyszerű, Plug & Play technológiának köszönhetően telepítése nem igényel szaktudást, csak Bluetooth kapcsolatra van szükség, hogy ellenőrizd a folyamatokat. Az easyWallbox-nak olyan energetikai rendszere van, amely megakadályozza, hogy az otthoni hálózat túlterhelődjön. Ha erősebb, 7,4 kW-os rendszert telepítesz (szakember segítsége szükséges), akkor az új 500-ast kevesebb mint 4 óra alatt töltheted fel.
*az akkumulátor 15-80%-os töltöttségi szintet ér el.
CSATLAKOZTATÁS ÉS TÖLTÉS
A Connected Wallbox egy olyan fejlett otthoni töltési rendszer, amelyre távolról is rá tudsz csatlakozni, és három fázisú rendszerrel akár 11kW-os teljesítményt is képes leadni. A Connected Wallbox segítségével Bluetooth, 4G/3G vagy Wifi csatlakozáson keresztül elindíthatod, ellenőrizheted a töltést, annak minden adatát leolvashatod, hogy optimalizálhasd a folyamatot. A telepítést az FCA partnerei végzik.