Elektromos autót vezetni

Fedezd fel az elektromos autózás minden előnyét. Nézd meg az összes videót, hogy választ kapj minden elektromos technológiával kapcsolatos kérdésre.

Miért érdemes elektromos autót választani

Az olyan elektromos autók, mint az új 500, lehetővé teszik a korlátozott forgalmi zónákba való behajtást, még ott is, ahol más autók be vannak tiltva. Ezenkívül számos városban ingyenes parkolási lehetőség biztosított.*
*a helyi előírásoknak megfelelően

Elektromos vezetés

Rengeteg tulajdonság teszi egyedivé az elektromos autókat: csendesség, egyszerűbb vezetési módok. Az új Fiat 500-ast innovatív technológia tesz még egyedibbé. Egy elektromos autó hatótávolságát többféleképpen lehet befolyásolni, a nagy sebesség csökkenti a megtehető kilométerek számát, illetve a hatótávot növelhetjük nyugodt kigyorsításokkal és a fék optimális használatával.

Teljesen elektromos autó, nulla CO2-kibocsátás

Mivel az ú Fiat 500-as teljesen elektromos, nem bocsát ki szén-dioxidot, vagy egyéb káros gázt. Amivel, Te is óvhatod a környezetet.

Elektromos autó vásárlás ösztönzése

Fedezd fel mindegyiket: a nemzeti és helyi vásárlási ösztönzőktől a parkolási megtakarításokig vagy a korlátozott forgalmi zónák ingyenes hozzáféréséig; sok meglepő dolog van az elektromos autókkal, például az új 500-al kapcsolatban.

Elektromobilitás

Minden amit tudnod kell a Fiat elektromobilitásról.