Skip to content Skip to navigation

HATÓTÁV ÉS AKKUMULÁTORTÖLTÉS

Hatótáv

Akár 320 km kombinált hatótáv, és ennél is több városi autózáskor.

Odafigyelésed növelheti a hatótávot, nyugodt kigyorsításokkal és a fék optimális használatával, akár 15-20%-kal is javíthatod a fogyasztást.

Ismerd meg az új 500 elektromos képességeit és vezetési módjait.

EXKLUZÍV WALLBOX
Az opcióként elérhető, az FCA számára tervezett easyWallbox fali eszközzel saját otthoni töltőpontot alakíthatsz ki. Az egyszerű, Plug & Play technológiának köszönhetően telepítése nem igényel szaktudást, csak Bluetooth kapcsolatra van szükség, hogy ellenőrizd a folyamatokat. Az easyWallbox-nak olyan energetikai rendszere van, amely megakadályozza, hogy az otthoni hálózat túlterhelődjön. Ha erősebb, 7,4 kW-os rendszert telepítesz (szakember segítsége szükséges), akkor az új 500-ast kevesebb mint 4 óra alatt töltheted fel.
*az akkumulátor 15-80%-os töltöttségi szintet ér el.
CSATLAKOZTATÁS ÉS TÖLTÉS
A Connected Wallbox egy olyan fejlett otthoni töltési rendszer, amelyre távolról is rá tudsz csatlakozni, és három fázisú rendszerrel akár 11kW-os teljesítményt is képes leadni. A Connected Wallbox segítségével Bluetooth, 4G/3G vagy Wifi csatlakozáson keresztül elindíthatod, ellenőrizheted a töltést, annak minden adatát leolvashatod, hogy optimalizálhasd a folyamatot. A telepítést az FCA partnerei végzik.