Új 500X 120TH

Full Apple® Experience szolgáltatással*

Nyomd meg a Play gombot és indulhat a szórakozás.
Ismerd meg, hogyan zúz az 500X.

Új 500X 120TH

Tudjon meg többet!

Technológia

Éld át az Apple® Experience-t

A világ minden dallama egyetlen érintésnyire tőled. Útjaidon az iOS-re és Androidra is elérhető Apple Music szolgáltatás 3+3 hónapos* előfizetésével elérhető 50 millió dal közül válogathatsz.

*az ajánlat új ügyfelek esetén érvényes, és az Apple által biztosított 3 hónap ingyenes promóció mellett újabb 3 hónap ingyenes használatot foglal magában.
Fiat 500 Collezione app riduzione consumi eco Drive

Apple CarPlay telefontükrözés

Ismerd meg iPhone-od autóban való használatának legokosabb és legbiztonságosabb módját. Az Apple CarPlay* telefontükrözés egyszerűen és intuitíven jeleníti meg telefonod főbb alkalmazásait, illetve kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, vagy hallgathatsz zenét is. Mindeközben nem kell levenned tekintetedet az útról.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához.

*A CarPlay, az iPhone és a Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Elérhetősége országonként eltérő lehet.

Android AutoTM telefontükrözés

Egyszerűsítsd le az okostelefonodon lévő tartalmakhoz való hozzáférést. Az AndroidAuto* telefontükrözés egyszerű és intuitív módon, jól olvashatóan jeleníti meg a telefonodon elérhető alkalmazásokat. A Google Mapsnek köszönhetően valós időben ellenőrizheted az útvonaladat és a forgalmi helyzetet is.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához.

*Az Android, az Android Auto, a Google Play és más márkanevek a Google Inc. bejegyzett védjegyei. Az applikáció elérhetősége országonként eltérő lehet.

Uconnect HD LIVE

A stílusos utazás azt is jelenti, hogy semmiről nem kell lemondani. A szériaként elérhető, innovatív Uconnect™ HD LIVE rendszer 7”-os kijelzőjén keresztül könnyedén böngészhetsz a zenéid, névjegyeid között.

Mopar® CONNECT*

Kezeld 500X 120TH modelled az okostelefonodról. Az opcióként elérhető Mopar® CONNECT* szolgáltatással mindig tudni fogod, hova parkoltál, távirányítással kezelheted a zárat, ellenőrizheted a sebességet és a mozgást. Az emlékeztető üzeneteknek köszönhetően pedig soha semmit nem fogsz az autóban hagyni.

*Magyarországon nem elérhető opció!

*Az Apple CarPlay és egyéb márkanevek az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Az Apple CarPlay™ nem elérhető minden országban, elérhetősége az operációs rendszer verziójától is függ. Részletekért kérjük, látogasson el a a www.apple.com weboldalra. Az Apple CarPlay logó használata azt jelenti, hogy a jármű felhasználói felülete teljesíti az Apple elvárt teljesítményszintjét. Az Apple nem felelős a jármű üzemeléséért, vagy a biztonsági előírásoknak való megfelelésért. Felhívjuk fi gyelmét, hogy a rendszer használata befolyásolhatja a vezeték nélküli kapcsolatok teljesítményét. Az Apple CarPlay használatához iPhone-ját az USB porton keresztül kell csatlakoztatni. A kép az Apple CarPlay™ rendszert mutatja.