Skip to content Skip to navigation

  A VILÁG EGYETLEN ÉRINTÉSNYIRE

  INFOTAINMENT

  Vidd magaddal a világodat a Fiat Pandába! Ne felejts el gondoskodni a szórakozásról a Panda fedélzetén és add hozzá a Bluetooth-csatlakozásra is képes, 5"-os rádiót, amelyet a kormánykerékbe épített gombokkal is vezérelhetsz. A Cross verzióban még nagyobb élmények várnak a 7"-os érintőképernyőnek és a telefontükrözésnek köszönhetően.

  Apple CARPLAY

  Csatlakoztasd iPhone-od, és szórakozz vezetés közben. A CarPlay mindent az infotainment kijelzőjén mutat meg, amire szükséged lehet. Kérhetsz navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, valamint hallgathatsz zenét, miközben az útra koncentrálhatsz. A CarPlay képes kezelni a Siri hangalapú asszisztenst, de a kormánykeréken lévő gombokkal, vagy az érintőképernyőn keresztül is vezérelhető. Az összes CarPlay-kompatibilis alkalmazást úgy tervezték, hogy egyszerű és intuitív hozzáférést biztosítson, anélkül, hogy le kellene venned a szemed az útról.

  Kattints ide a kompatilbilis eszközök listájához.

  A CarPlay, az iPhone, és a Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei

  ANDROID AUTO™

  Könnyen hozzáférhetsz a tartalmakhoz, vagy használhatod a Google Maps és a Google Play alkalmazást vezetés közben. Az Android Auto™ az összes kompatibilis alkalmazást megjeleníti az infotainment rendszer érintőképernyőjén. Intuitív módon, hangutasításokkal, a kormánykeréken lévő gombokkal vagy az érintőképernyőkön keresztül vezérelheted a funkciókat.

  A Google, A Google Play, az AndroidAuto és a Waze a Google LLC. Bejegyzett védjegyei.

  Az Android Auto használatához kompatibilis eszközre, valamint az AndroidAuto alkalmazásra is szükség van. Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához.