Skip to content Skip to navigation

  AZ ÉLVEZETES UTAZÁSÉRT

  Az új, ferdehátú és kombi Fiat Tipo műszaki felszereltsége nem mindennapi. A 7"-os érintőképernyővel rendelkező infotainment rendszerrel élvezheted kedvenc zenéidet és csatlakoztathatod okoseszközeidet is, amelyeket könnyen vezérelhetsz. Az ötödik generációs Uconnect™ infotainment rendszer 10"-os érintőképernyővel opcióként érhető el.

  VEZETÉK NÉLKÜLI APPLE CARPLAY

  iPhone-odat vezeték nélkül csatlakoztathatod a Uconnect™ 7", vagy 10" infotainment rendszerhez és Sirivel, vagy az érintőképernyőn keresztül vezérelheted. Ez a megoldás okosabb és biztonságosabb iPhone használatot biztosít az autóban. Biztonságosan használhatod a navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet és podcastjaidat.

  A CarPlay, az iPhone és a Siri az Apple Inc. bejegyzett védejgyei.

  Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához

  VEZETÉK NÉLKÜLI ANDROID AUTO™

  A ferdehátú és kombi Tipo az AndroidAuto telefontükrözéssel is kompatibilis és vezeték nélküli csatlakozást kínál. Amint telefonod csatlakozott, a Uconnect™ infotainment rendszer 7", vagy 10"-os érintőképernyőjén felhasználóbarát, jól olvasható menüben jelennek meg az alkalmazások. Kezelheted hívásaidat, hallgathatsz zenét és a Google Mapsnek köszönhetően navigációt is kérhetsz. Mindezt úgy, hogy senkit nem sodorsz veszélybe.

  A Google, a Google Play és az Android Auto a Google LLC. bejegyzett védjegyei.  

  Kattints idea kompatibilis eszközök listájához.