Új 500X Lounge

Urald a várost
Az SUV amelyet arra teremtettek, hogy élvezd a városi létet. Ma is és holnap is.
  • SZÍNEK
  • KEREKEK
Fiat 500l S-Design

Új Fiat 500X Mirror: vezessen a jövőbe.

Innovatív megoldások és csúcstechnológia. Most már az új 500X Urban is elérhető high-tech megoldásokkal, selyemfényű betétekkel, új full LED-es első fényszórókkal és gazdag alapfelszereltséggel.

Részletek

Dizájn

FULL LED-es fényszórók, Karosszéria színű tükörház, első kartámasz
Megújult belső és külső
Városi lét tökéletes stílusban.
Fiat 500X Lounge

Stílusos támogatás

A első és hátsó parkolóradaroknak köszönhetően az új 500X Lounge-ban mindig lesz valaki, aki támogat. A szenzorok segítenek abban, hogy megvédd a lökhárítók épségét és szépségét.
Fiat 500X Lounge

Hívd fel a figyelmét mindenkinek

Kelts feltűnést a 18"-os alumínium felnikkel és készült fel arra, hogy stílusosabban és elegánsabban kelj útra.
Fiat 500X Lounge

Modell alkat

Legyél magabiztos és mutasd meg mindenkinek stílusodat. Erre tökéletes eszköz a Fiat 500X Lounge kéttónusú fényezése. Újratervezett lökhárítói még karakteresebbé varázsolják az 500X-et.
Fiat 500X Lounge

Vedd magad körbe stílussal

Az új 500X Lounge tele van belső szépséggel, amelyet itt az ideje felfedezni.
Helyezd magad kényelembe és érezd a techno-bőr betétes ülések, a karosszéria színű műszerfalbetét és az összetéveszthetetlen 500 jelvény eleganciáját.

Stílusos érintés

Az új 500X Lounge-ban mindent úgy terveztünk, hogy a legmagasabb fokú kényelmet és stílust képviselje. Nem hiszed? Próbáld ki a techno-bőr borítású kormánykereket és készülj fel arra, hogy a városi lét minden eddiginél jobb lesz.

Tudásközpont

Az új 500X Lunge fedélzetén minden az irányításod alatt van. A központi kijelző olvashatóbbá vált, hogy minden, a vezetéshez fontos információ rendelkezésre álljon.

Mindig online

Mit hozhat a jövő? Maradj kapcsolatban azokkal az emberekkel és dolgokkal, amelyek fontosak számodra. Az új 500X Lounge modellel elérkezett a jövő.

Uconnect™ 7” HD LIVE

Ki a legjobb szövetségesed a vezetésben? Az 500X Lounge. Élvezd a Uconnect™ HD LIVE rendszer minden előnyét, kezeld a hívásaidat és üzeneteidet, hallgasd kedvenc zenéidet a legjobb minőségben a digitális rádióval (DAB), vagy használd a navigációt, amely opcióként érhető el. A rendszer támogatja a telefontükrözés funkciót is, így biztonságosan kezelheted a telefonodon lévő alkalmazásokat.

Mopar® Map Care

Következő generációs technológiájával a Mopar® Connecttel a törődés mindig kézben tartható. Tudod, hol parkoltad le az autót, kinyithatod, vagy bezárhatod a zárakat, minden mozgásáról értesülhetsz és push üzenetet is kaphatsz a telefonodra, hogy semmit ne hagyj az autódban.

*A Mopar Connect funkció Magyarországon még nem elérhető

Új 500X Lounge

Városi SUV a folyamatosan fejlődő városba.