Inkább diktálod a divatot? Játssz Te is stílusosan az új 500X Sporttal.

Új 500X Sport: sportos és csábító külső, ami mindenkit meghökkent.Kanyarív kérdése

Az új, 19”-os határozott alumínium felniknek, a rájuk húzott nagy teljesítményű gumiknak, az ültetett futóműnek köszönhetően soha nem volt ilyen biztonságos és élvezetes a vezetés.

Külső


Átlagosnak lenni unalmas

Kitűnni a tömegből? Az új 500X Sporttal Te diktálod a divatot. A merész külső játékosságot takar és alig várja, hogy Seduzione vörös fényezésével, új, határozott 19”-os alumínium felnijeivel, az exkluzív Sport jelvénnyel és a krómozott dupla kipufogóval megmutassa magát.

Beltér

Technológia

Just one touch

Csak egy érintés

Tarts mindent az irányításod alatt egyetlen érintéssel. A UconnectTM 7'' HD Live infotainment rendszerrel egyszerű és intuitív módon egyszerre csatlakoztathatod okostelefonodat, hallgathatsz zenét, használhatod az alkalmazásokat, vagy kérhetsz navigálást. És még a szemedet sem kell levenni az útról.
Lorem ipsum

Apple CarPlay

Az Apple CarPlay* telefontükrözéssel könnyedén és bármikor használhatod iPhone-odat. A csatlakoztatás nagyon egyszerű, és kérhetsz navigációt, kezelheted a hívásaidat és üzeneteidet, vagy hallgathatsz zenét.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához.
*A CarPlay, az iPhone és Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Elérhetősége országonként eltérő lehet!
Lorem ipsum

Android

Az Android Auto™* telefontükrözéssel a legújabb Andoridos telefonod alkalmazásai egyszerű, intuitív módon jelennek meg az 500X Sport kijelzőjén, így biztonságosan tudod kezelni az alkalmazásokat, zenéket és még sok minden mást.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához.

*Az Android, az Android AutoTM, a Google Play és más elnevezések a Google Inc. bejegyzett védjegyei. Elérhetősége országonként eltérő lehet!
Lorem ipsum

Mopar: A tökéletes partner

Egy autó, ami olyan stílusos, mint az új 500X Sport, megérdemel egy partnert, aki mindig törődik vele. A Mopar CONNECT szolgáltatással az okostelefonodról ellenőrizheted autód státuszát: megnézheted, hogy bezártad-e az ajtókat, milyen gyorsan vezettél és még azt is, hol parkolsz. A Mopar® Map Care szolgáltatás folyamatosan frissíti a térképet, így mindig a legjobb utat választhatod.