Kapcsolódó videók

Nézd meg az összes videót, és oszlasd el minden, az elektromobilitáshoz fűződő kételyedet.

Akkumulátor töltés

Az új elektromos 500-ast könnyedén tölheted otthonodból, vagy nyilvános töltőállomásokról.
Az elektromos 500-ast villámtöltő segítségével már 5 perc alatt, akár 50 km-es hatótávra töltheted fel.

Karbantartás

Az új elektromos Fiat 500 többet spórol neked, mint az üzemanyagköltség: a hagyományos, belső égésű motorral szerelt autókhoz képest a karbantartás akár 35 százalékkal is alacsonyabb lehet.

Anyagi előnyök

Az új elektromos 500-asnak több anyagi előnye van mint gondolnád. Állami támogatás*, ingyenes parkolás, regisztrációs adómentesség. Ezek mellett, a fogyasztás költsége is jelentős mértékben csökken, egy belső égésű motorral ellátott autóhoz képest.

*Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a 100% elektromos hajtású gépjárművek vásárlásához, 12 000 000 Ft vételár alatt, 2 500 000 Ft összegű, 15 000 000 Ft vételár alatt 1 500 000 Ft összegű kormányzati támogatást nyújt. A kormányzati támogatás pályázat útján vehető igénybe, a további részletekért keresse fel a https://elektromobilitas.ifka.hu/ pályázati portált, illetve keresse a Fiat Márkakereskedéseket.

Fékezés

Az új elektromos Fiat 500-as fékezés során automatikus elkezdi újratölteni az akkumulátort a regeneratív fékezési technológiával.
A fék optimális használata, akár 15-20%-kal javíthathatja a fogyasztást.

Emisszió

Mivel az ú Fiat 500-as teljesen elektromos, nem bocsát ki szén-dioxidot, vagy egyéb káros gázt. Amivel, Te is óvhatod a környezetet.

Elektromos vezetés

Rengeteg tulajdonság teszi egyedivé az elektromos autókat: csendesség, egyszerűbb vezetési módok. Az új Fiat 500-ast innovatív technológia tesz még egyedibbé. Egy elektromos autó hatótávolságát többféleképpen lehet befolyásolni, a nagy sebesség csökkenti a megtehető kilométerek számát, illetve a hatótávot növelhetjük nyugodt kigyorsításokkal és a fék optimális használatával.