Skip to content Skip to navigation
Kapcsolódó videók

Nézd meg az összes videót, és oszlasd el minden, az elektromobilitáshoz fűződő kételyedet.

Karbantartás

Az új elektromos Fiat 500 többet spórol neked, mint az üzemanyagköltség: a hagyományos, belső égésű motorral szerelt autókhoz képest a karbantartás akár 35 százalékkal is alacsonyabb lehet.

Anyagi előnyök

Az új elektromos 500-asnak több anyagi előnye van mint gondolnád. Állami támogatás*, ingyenes parkolás, regisztrációs adómentesség. Ezek mellett, a fogyasztás költsége is jelentős mértékben csökken, egy belső égésű motorral ellátott autóhoz képest.

*Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a 100% elektromos hajtású gépjárművek vásárlásához, 12 000 000 Ft vételár alatt, 2 500 000 Ft összegű, 15 000 000 Ft vételár alatt 1 500 000 Ft összegű kormányzati támogatást nyújt. A kormányzati támogatás pályázat útján vehető igénybe, a további részletekért keresse fel a https://elektromobilitas.ifka.hu/ pályázati portált, illetve keresse a Fiat Márkakereskedéseket.

Fékezés

Az új elektromos Fiat 500-as fékezés során automatikus elkezdi újratölteni az akkumulátort a regeneratív fékezési technológiával.
A fék optimális használata, akár 15-20%-kal javíthathatja a fogyasztást.

Emisszió

Mivel az ú Fiat 500-as teljesen elektromos, nem bocsát ki szén-dioxidot, vagy egyéb káros gázt. Amivel, Te is óvhatod a környezetet.

Elektromos vezetés

Rengeteg tulajdonság teszi egyedivé az elektromos autókat: csendesség, egyszerűbb vezetési módok. Az új Fiat 500-ast innovatív technológia tesz még egyedibbé. Egy elektromos autó hatótávolságát többféleképpen lehet befolyásolni, a nagy sebesség csökkenti a megtehető kilométerek számát, illetve a hatótávot növelhetjük nyugodt kigyorsításokkal és a fék optimális használatával.